BK Häcken borta väntar fredagen den 15 september. Gör den korta resan till Hisingen och stötta IFE på plats. I supporterinfon hittar du all praktisk info som du behöver.

GULIGANERNAS RESEALTERNATIV

Vad: Resa till matchen mot BK Häcken

När: 15 september

Avresa: 17:00

Matchstart: 19:00

Medlemspris: 100kr

Bussarna avgår från parkeringen nedanför engelska skolan (vid Ryahallen). Vill ni hoppa på bussen utefter vägen hör ni av er till resor@guliganerna.se. Endast medlemmar i Guliganerna har möjlighet att ta del av resan.. Givetvis går det bra att bli medlem i Guliganerna på bussen!

Anmälan görs via denna länk.

SPELPLATS BRAVIDA ARENA

Kapacitet: 6500 platser

Arenaskiss: för arenan vid Häckens matcher ser du här

TILL OCH FRÅN ARENAN

Bravida Arena ligger på samma plats som Rambergsvallen. Inlandsgatan 48 på Hisingen.

Åk kollektivt

Om du åker kollektivt är närmaste spårvagnshållplats Rambergsvallen. Där stannar linje 5, 6 och 10. För mer information, besök Västtrafiks hemsida.

Köra bil

Bilparkering finns på Inlandsgatan (55 platser) och Rambergsvallen/Lantmannagatan (267 platser).

 

BILJETTER

Förköpspriser:

Vuxen bortaklack: 150kr

Ungdom/student/pensionär bortaklack: 100kr

Barn 4-13 år bortaklack: 50kr

För dig med supporterkort kommer SLO-personal på plats vid bortainsläppet att hänvisa till en plats där du visar upp ditt supporterkort och prickar av på lista för att få matchbiljett.

Handikapp:

Rullstolsplatser på Bravida Arena är belägna vid sektion E. Biljetter köps via Ticnets callcenter 0771-70 70 70, hos Got Event eller i kassan på Bravida Arena på matchdagen. Biljett för en ledsagare ingår.

Förköp köper du på Ticnet  via  den här länken.

UPPLADDNING

Ingen gemensam uppladdning planeras.

SUPPORTERSERVICE

Båda IF Elfsborgs SLO:er, Eric Sjölin samt Roger Gröndahl kommer att finnas på plats för att underlätta för alla tillresta supportrar. För frågor eller önskemål, ring Roger på 070-5584149 eller Eric på 0734-017718.
Följ SLO IF Elfsborg på facebook
Följ SLO IF Elfsborg på twitter 

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen faktureras efter matchen till IFE.