I kväll klockan 18:00 har det blivit dags för IF Elfsborgs första hemmamatch i U21’s A–slutspel då man tar emot Falkenbergs FF.
Läs om vilken trupp som IFE mönstrar och om att man kan se matchen live på Elfsborgs Facebooksida. 

U21 ALLSVENSKAN, A–SLUTSPEL – OMGÅNG 2
IF Elfsborg – Falkenbergs FF
Borås Arena, onsdag 6 september, avspark 18:00

ELFSBORGS TRUPP
Oscar Baggesen-Gyllunger (MV), Camil Altun (MV)
Christopher McVey, Rami Kaib, Mattias Özgün, Gustav Henriksson, Ibrahim Dresevic, Filip Schyberg, Oscar Iglicar Berntsson, Anton Thorsson, Noel Jonsson, Rasmus Rosenqvist, Arian Kabashi, Filip Varenhed, Hugo Svensson, Jesper Karlsson

IF Elfsborg U21 vann sin första match i det så kallade A–slutspelet som genomförs i form av ett gruppspel. Motståndarna då hette Brommapojkarna och matchen spelades på Grimsta IP. Slutresultatet skrevs efter många vändor i matchen till 2–3 efter gulsvarta mål av Arian Kabashi gånger två samt Jesper Karlsson (highlights från den matchen kan beskådas längst ned i denna artikel).
Alla poäng är såklart viktiga i detta skede, och kanske lite extra i kväll då Elfsborg tar emot Falkenberg som i sin första A–slutspelsmatch spelade oavgjort, 1–1, mot gruppens fjärde lag IFK Norrköping. Skulle IFE vinna mot FFF i dag så skaffar man sig ett omgående fint utgångsläge med en trepoängsledning i gruppen inför kommande utmaningar eftersom BP slog Norrköping i deras match under gårdagen.

Kvällens U21–match mellan Elfsborg och Falkenberg sänds live och helt gratis på IF Elfsborgs officiella Facebooksida. Allt du alltså behöver om du inte kan se matcherna på plats (gratis inträde) är att ha ett konto på Facebook och sedan gå in på IF Elfsborgs officiella konto på FB för att se matcherna.
Sändningarna av Elfsborg–Falkenberg samt Elfsborg–Norrköping på måndag är helt gratis och får ses som en välkommen tjänst för de som vill se U–lagens framfart men inte kan vara på plats. Matcherna kommer att kommenteras i form av uppdateringar i sändningens kommenteringsfält.

HÄR KAN DU SE U21’S SLUTSPELSMATCHER

https://www.facebook.com/ifelfsborg/

 

HIGHLIGHTS: IF BROMMAPOJKARNA – IF ELFSBORG (U21)