Från och med onsdag 20/9 flyttar Glädje Tillsammans från Ryda Sportfält till Sjuhäradshallen.
Tiden för träningarna är från och med nu 17:30–18:30. Hoppas att så många som möjligt kommer för få ha roligt tillsammans!

Glädje Tillsammans är IF Elfsborgs senaste samhällsprojekt, i samarbete med Borås Stad och Erikshjälpen, där man fokuserar på att ge barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning och som kan springa en chans att spela fotboll och ha roligt tillsammans.

Sedan starten tidigare i höstas så har Glädje Tillsammans bedrivit sina träningar på Ryda Sportfält i Borås, men nu är det börjar bli lite kallare om kvällarna så flyttar verksamheten in i Sjuhäradshallen, och första tillfället blir nu på onsdag 20/9.
Tiderna för träningen förändras också, och från och med nu är det 17:30–18:30 som gäller för Glädje Tillsammans. Varmt välkomna till Glädje Tillsammans!