I samband med tisdagens match mot Djurgården är barn ifrån Lekterapin på Södra Älvsborgs Sjukhus inbjudna till Borås Arena. Vid inmarsch kommer 24 barn att gå in med spelarna. IF Elfsborg tillsammans med Team Rynkeby Sjuhärad uppmanar publiken att stödja barncancerfonden.

 

Mathias Dahlander arbetar som sjukhuslärare på Södra Älvsborgs Sjukhus och är vice kapten i Team Rynkeby Sjuhärad. Mathias arbetar med flera av de barn från Lekterapin som i dag ska gå in med spelarna innan matchen mot Djurgården, och han och hans lagkamrater i Team Rynkeby kommer innan matchen även att uppmärksamma och uppmana att skänka pengar till Barncancerfonden.

Vill du bidra till barncancerfonden? Swisha valfri summa till 123 122 9731 och skriv ”Elfsborg” i meddelandefältet.  Insamlingen går via Team Rynkeby Sjuhärad sedan oavkortat till barncancerfonden.