På måndag 25 september bär det av till Malmö för  IF Elfsborg. Guliganerna har som alltid lysande och mycket prisvärda resealternativ så kolla in hur du kan göra för att kunna hänga med och stötta IFE i den viktiga bortamatchen. 

GULIGANERNAS RESEALTERNATIV
Vad: Resa till matchen mot Malmö FF
När: Måndag 25 september
Avresa: 14:30 (Borås)
Matchstart: 19:00
Medlemspris: 250;. vuxen, 200 kr ungdom.

Bussarna utgår från parkeringen nedanför engelska skolan (vid Ryahallen). Vill ni hoppa på bussen utefter vägen hör ni av er till resor@guliganerna.se. Givetvis går det bra att bli medlem i Guliganerna på bussen! Anmäl dig till resan via http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Spelplats: Swedbank Stadion

Kapacitet: 24 000
Arenaskiss: Bilder från arenan hittar du HÄR.

HITTA DIT
Med bil:
Swedbank Stadion är belägen på Stadion-området, granne med gamla Stadion. Adressen är Eric Perssons väg 31, 217 62 Malmö. Antalet parkeringsplatser på området är mycket begränsat. Vid större evenemang rekommenderar MFF antingen andra färdsätt eller att man kommer dit i mycket god tid!

Gående eller med cykel:
Från Malmö Centralstation tar det ca 45 minuter att gå och 15 minuter att cykla.

Med buss:
Från Malmö Centralstation går buss nummer 3 direkt till Swedbank Stadion. Buss nummer 5, 6 och 34 går också i närheten av Swedbank Stadion. I samband med Malmö FF:s hemmamatcher körs Skånetrafikens bussar i särskild evenemangstrafik före och efter matchen.

BILJETTER
Om bortasektionen (från www.mff.se):
Läktaren för bortasupportar är placerad på den södra sidan av Swedbank Stadion (sektion 17) under tak och med en egen ingång. Sektionen rymmer 600 ståplatser (till ståplatspris) men utrymmet för bortasupportrar kan utökas med sittplatser(till sittplatspris) om intresset är stort. Ingång via entré E.
Biljetter köper du online på Ticnet. Köp biljetter HÄR.


PRISER FÖRKÖP
Vuxen:
 200 kronor
Ungdom upp till 20: 125 kronor
Det finns även biljettluckor på arenan som öppnar 2 timmar före match.

Supporterservice:
Båda IF Elfsborgs SLO:er, Roger Gröndahl och Eric Sjölin, kommer att finnas på plats för att underlätta för alla tillresta supportrar. För frågor eller önskemål, ring Roger på 0705–584149 eller Eric på 0734-017718.

Följ SLO IF Elfsborg på facebook
Följ SLO IF Elfsborg på twitter 

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen faktureras efter matchen till IFE.