Årets tredje och därmed sista resa till Stockholm väntar när IF Elfsborg gästar AIK på söndag. I supporterinfon läser du som vanligt  all matnyttig info om du ska stötta IFE på plats.

Guliganernas resealternativ
Vad: Resa till matchen mot AIK
När: Söndag 1 oktober
Avresa: 11:00 (Borås)
Matchstart: 17:30
Medlemspris: 300;. vuxen, 250 kr ungdom.

Bussarna utgår från parkeringen nedanför engelska skolan (vid Ryahallen). Vill ni hoppa på bussen utefter vägen hör ni av er till resor@guliganerna.se. Givetvis går det bra att bli medlem i Guliganerna på bussen! Anmäl dig till resan via http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Spelplats: Friends Arena
Kapacitet: 30 000 – 48 000
Arenaskiss: Bilder från arenan hittar du HÄR.

HITTA DIT

Med bil:
Friends Arena ligger i Solna, i ett område kallat Arenastaden som fortfarande är delvis under konstruktion.

Med tunnelbana eller buss:
Besökare uppmuntras att ta sig till arenan med hjälp av kollektivtrafik. För pendeltåg är det pendeltågsstationen Solna station som gäller. För tunnelbana är det Solna Centrum som gäller följt av en promenad på cirka 1.8 km.

För buss: leta linjer mot Solna station. Dock rekommenderas spårbunden trafik.

PRISER FÖRKÖP

Biljetter till bortasektionen (priser är inkl serviceavgifter)

Pris vuxen, förköp: 149 kr
Pris student, förköp: 129 kr
Pris vuxen, biljettkassa: 170 kr
Pris student, biljettkassa: 150 kr

Förköp: Klicka här.
Biljettkassa: Vid entrén.
Supporterkort: Byts mot matchbiljett efter avprickning mot nummer på kortets baksida vid entrén.

Entré bortasektionen

Nytt för i år är att bortasektionen är placerad på första etaget, sektion 105.  Gästande lags supportrar nås via Gate 1, en trappa ned från ”kragen”.

Entrén öppnar 1 timme och 15 minuter före matchstart. Visitation sker av AIK Fotbolls publikvärdar. Pyrohundar kan förekomma.

Biljettscanning från mobiltelefon

Matchbiljetten kan scannas från mobilen. Tänk dock på att ha batterier i mobilen, ha biljetten nedladdad i det fall som det är dålig mottagning samt att det inte får finnas några sprickor på mobiltelefonens skärm då biljetten då inte kan scannas.

Supporterservice:
Båda IF Elfsborgs SLO:er, Roger Gröndahl och Eric Sjölin, kommer att finnas på plats för att underlätta för alla tillresta supportrar. För frågor eller önskemål, ring Roger på 0705–584149 eller Eric på 0734-017718.

Följ SLO IF Elfsborg på facebook
Följ SLO IF Elfsborg på twitter 

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen faktureras efter matchen till IFE.