IF Elfsborgs U21 går in i ett avgörande skede när man i dag gästar Falkenbergs FF på Hallandskusten. Här kan du läsa om vilken trupp som IFE mönstrar och var matchen streamas.

FOLKSAM U21 A–SLUTSPEL GRUPP 2
Falkenbergs FF – IF Elfsborg
Falcon Alkoholfri Arena, måndag 2 oktober, avspark 17:00 

ELFSBORGS TRUPP
David Olsson, Camil Altun
Christopher McVey, Gustav Henriksson, Filip Schyberg, Mattias Özgün, Oscar Iglicar Berntsson, Noel Jonsson, Joakim Engström, Anton Thorsson, Marokhy Ndione, Hugo Svensson, Johan Andersson, Adrian Zeka, Chris Makindu, Danijel Ramadanovic, Filip Varenhed

Det har blivit dags för den näst sista omgången i U21–allsvenskans SM–slutspel. IF Elfsborg åker till Hallandskusten för att möta Falkenbergs FF i en match som inleds 17:00.
Elfsborg leder sin grupp bestående av FFF, Brommapojkarna och Norrköping, men det är bara BP som innebär någon form av hot mot IFE då det bara är dessa två lag som kan vinna gruppen vilket i förlängningen leder till en plats i SM–finalen.
Dagens upplaga av Elfsborg blir av den yngre sorten då frekvent förekommande U21–spelare som Jesper Karlsson och Rami Kaib är på landslagsuppdrag och Arian Kabashi är avstängd.

Elfsborg har efter fyra spelade matcher tio poäng och Brommapojkarna ligger en poäng bakom på nio. Dagens motståndare Falkenberg har endast en poäng och inget att spela för, och om en vecka möts BP och Norrköping i en match som ingår i den femte omgången.
Raffinerat nog möts IF Elfsborg och Brommapojkarna i den sista och följdaktningen helt avgörande omgången på Borås Arena den 18 oktober, så där kommer allt med absolut största sannolikhet avgöras (vid seger för IFE mot FFF och förlust för BP mot Norrköping är SM–finalplatsen dock redan säkrad).

Dagens match Falkenberg–Elfsborg kommer att sändas live på Hallands Nyheters hemsida till en kostnad av 1 krona, och för att komma till sändningen så klickar du på länken längst ned i denna artikel.

Titta på Falkenberg–Elfsborg (U21) live här:

http://www.hn.se/sport/fff/live-tv-falkenbergs-ff-if-elfsborg-1.4688460