Med mångårig erfarenhet av försäljning förstärker nu Mathias Ekberg och företaget Selltastic, IF Elfsborgs marknadsavdelning.

Selltastic ska först och främst vara med och sälja samt utveckla det som IF Elfsborg kallar för 1904-klubben.
-Vi kommer tillsammans med IF Elfsborg att ta ett nytt grepp kring paketeringen. Vi vill fokusera på kundrelationen och skapa ett tightare samarbete med befintliga partners, öka deras engagemang samt hitta fler företag i Västra Götaland som vill engagera sig och stötta IF Elfsborg, säger Mathias Ekberg, VD för Selltastic.

Mathias är född och uppvuxen i Borås men bor sedan 2011 i Göteborg. Under 16 år arbetade han med sälj -och som säljchef hos IF Elfsborgs samarbetspartner Silvent. Som aktiv fotbollsspelare spelade Mathias i moderklubben Mariedal och senare i Norrby, Gais och Skene. Han har tidigare även varit marknadschef i Gais.
-Jag och vi är glada och stolta över att få jobba ihop med en av Sveriges absolut bästa föreningar. Vi har stor förhoppning om att vi tillsammans kommer kunna skapa mer intäkter för Elfsborg och som gammal boråsare är det extra roligt att få komma tillbaka till Borås och jobba för att ännu fler bolag ska vilja bli partner till Elfsborg, säger Mathias.

IF Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson:
-Vi vill tacka BAES som vi har en lång och positiv historia med. Nu har vi valt en ny väg där Mathias och Selltastic, förutom arbetet med 1904-klubben även ska stötta övrig försäljning. Det är jätteroligt att välkomna Mathias och Selltastic till oss.

Uppdraget är på konsultbasis och inleds under hösten.