I samband med söndagens match mot GIF Sundsvall på Borås Arena har Guliganerna och tifo-gruppen två uppmaningar till alla gulsvarta supportrar för att vara med och bidra till inramningen på Borås Arena.

Skänk en slant till tifo-gruppen: Efter det vackra  Heja di gule-tifot hemma mot Djurgården kommer nu Guligan Tifo Support att finnas runt om på arenan och samla in pengar till framtida arrangemang.  Verksamheten är helt beroende av bidrag ifrån gulsvarta supportrar och alla pengar som skänks går oavkortat till framtida arrangemang. Medlemmar ifrån GTS kommer före matchen att finnas utspridda runt om arenan med hinkar för att samla in pengar. Skänk en slant på arenan eller swisha redan nu till 123-029 4827.

Bär din gulsvarta halsduk: När de gula höstlöven faller och strålkastarna ramar in den gröna planen, vad passar då bättre än att knyta sin gulsvarta halsduk kring halsen? Oavsett om det är din första halsduk du fick som barn eller den nyköpta som du väljer att bära så bidrar du genom att hålla upp halsduken vid inmarsch. Oavsett sittplats eller ståplats är ett hav av halsdukar en vacker syn som möter våra gula eleganter när de går in på planen. Ett av de enklaste men samtuidigt mest effektiva sätt att bidra till inramningen.