Arne Idh, under många år ungdomstränare och ledare samt sedermera IF Elfsborg förste medieansvarige, har avlidit vid en ålder av 89 år. 

Arne Idh flyttade tillsammans med sina bröder Börje och Rune till Borås i början av 1950-talet. Medan brodern Rune hann med 21 matcher i elfsborgströjan klev aldrig Arne ut på plan som spelare. Istället gjorde han sig ett namn inom föreningen som tränare och ledare på ungdomssidan.

Arne har dessutom varit aktiv inom Västergötlands fotbollsförbund. Arne deltog även länge i arbetet kring matchorganisationen inom Elfsborg och tog på sig rollen som en tidig sorts mediechef, långt före sådana titlar egentligen fanns inom svensk fotboll.

Arne var en av de ”fem vise män” som ingick i redaktionskommittéen när jubileumsboken ”Etthundra” togs fram i samband med IF Elfsborgs hundraårsjubileum.
IF Elfsborg tackar Arne Idh för hans fantastiska insatser i föreningen under så många års tid.
Vila i frid.