Supersöndagen med dubbla SM–finaler på Borås Arena för IF Elfsborg närmar sig med stormsteg!
IF Elfsborg U19 mot IFK Göteborg inleds 13:00 och IF Elfsborg U17 mot Malmö FF börjar 16:30, och båda finalerna sänds live på Elfsborg Play för dem som inte kan följa dramatiken på plats.

Vi i IF Elfsborg hoppas naturligtvis att så många som möjligt tar sig till Borås Arena på söndag för att stötta våra fantastiska U–lag som efter varsin väldigt fin säsong där både U19 och U17 vann sina serier nu har kommit ända fram till SM–final!
Men för de som inte kan följa den på förhand gastkramande dramatiken på plats så kan vi nu glädjande nog berätta att bägge SM–finalerna sänds på Elfsborg Play till en kostnad av 29 kronor per sändning.

IF Elfsborg U19 mot IFK Göteborg inleds 13:00 och IF Elfsborg U17 mot Malmö FF börjar 16:30. Länkar till bägge sändningarna hittar du längst ned i denna artikel. Är du registrerad sedan tidigare  är det bara att logga in och köpa matchen, om du inte är registrerad så är det ett par enkla steg bort för att kunna komma åt matchen genom köp.
Matcherna kommer att sändas med en kamera och kommenteras.

TITTA PÅ SM–FINALERNA HÄR!

SM–FINAL U19: IF ELFSBORG – IFK GÖTEBORG (13:00)
https://elfsborgplay.solidtango.com/live/sm-final-u19-if-elfsborg-ifk-goteborg

SM–FINAL U17: IF ELFSBORG – MALMÖ FF (16:30)
https://elfsborgplay.solidtango.com/live/sm-final-u17-if-elfsborg-malmo-ff

 

SÖNDAGENS SM–FINALER PRESENTERAS I SAMARBETE MED: