Dubbla SM–finaler på Borås Arena väntar oss!
Läs all nödvändig information och om hur förutsättningarna är inför IF Elfsborg U19’s och U17’s efterlängtade finaler. Fri entré på arenan hela dagen är det som gäller!

13.00: IF ELFSBORG – IFK GÖTEBORG (U19)

TRUPP IF ELFSBORG U19
Målvakter: Tim Rönning, Oskar Baggesen-Gyllunger
Utespelare: Adrian Zeka, Mattias Özgün, Filip Schyberg, Mervan Trncic, Samuel Rundqvist, Joakim Engström, Danijel Ramadanovic, Filip Varenhed, Marokhy Ndione, Mentor Kelmendi, Gustav Henriksson, Anton Thorsson, Jacob Ejerblad, Johan Andersson, Chris Makindu, Hugo Svensson, Arlind Kutlovci, Markus Ejerblad

TRUPP IFK GÖTEBORG U19
Målvakter: Tom Amos, Felix von Heijne
Utespelare: Jake Weisbrod, Erik Gunnarsson, Theodor Cousinne, Anton Ocampo Hägglund, Andreas Öhman, Adil Titi, Ibrahima Bah, Måns Saebbö, Elliot Bäcklund, Emil Holm, Edvin Dahlqvist, Filip Sirinic, Axel Gunnarsson, Haris Dizdar, Rasmus Wikström, Anton Friberg, Benjamin Nygren, Samuel Ohlsson

16.30: IF ELFSBORG – MALMÖ FF (U17)

TRUPP IF ELFSBORG U17
Målvakter: 
Camil Altun, Sebastian Jonsson
Utespelare: Joel Wiktorsson, Johannes Vedin, Tim Stålheden, Oliver Zandén, Nattnael Zerai, Eduart Iljazi, Jesper Sandberg Hesselgren, Kevin Holmén, Aleksandar Ceganjac, Prince Isaac Kouame, Makwan Sawsani, Daniel Miljanovic, Kevin Liimatainen, Gustav Broman, Noah Söderberg

TRUPP MALMÖ FF U17
Målvakter: Måns Ingvarsson, Lamin Sarr
Utespelare: Albin Sundgren, Yahya Kalley, Linus Borgström, Victor Larsson, Gustaf Winroth, Patriot Sejdiu, Melker Nilsson, Granit Rushiti, Yasin El Harrab, Jesper Dickman, Hamid Abdulla, Johan Rapp, Aleksander Nilsson, Tim Prica, Leo Cariboni Killander, Arnel Crnalic

SÄNDNINGAR

Vi i IF Elfsborg hoppas naturligtvis att så många som möjligt tar sig till Borås Arena på söndag för att stötta våra fantastiska U–lag. Men för de som inte kan följa den på förhand gastkramande dramatiken på plats så kan vi berätta att bägge SM–finalerna sänds på Elfsborg Play till en kostnad av 29 kronor per sändning.

IF Elfsborg U19 mot IFK Göteborg inleds 13:00 och IF Elfsborg U17 mot Malmö FF börjar 16:30. Länkar till bägge sändningarna hittar du längst ned i denna artikel. Är du registrerad sedan tidigare  är det bara att logga in och köpa matchen, om du inte är registrerad så är det ett par enkla steg bort för att kunna komma åt matchen genom köp.
Matcherna kommer att sändas med en kamera och kommenteras.

TITTA PÅ SM–FINALERNA HÄR!

SM–FINAL U19: IF ELFSBORG – IFK GÖTEBORG (13:00)
https://elfsborgplay.solidtango.com/live/sm-final-u19-if-elfsborg-ifk-goteborg

SM–FINAL U17: IF ELFSBORG – MALMÖ FF (16:30)
https://elfsborgplay.solidtango.com/live/sm-final-u17-if-elfsborg-malmo-ff

 

SM-FINALERNA PÅ BORÅS ARENA PRESENTERAS I SAMARBETE MED: