IF Elfsborg U21 har varit SM–finalklart sedan länge, men nu står det också fast att motståndaren blir Djurgården. U21–finalen kommer att spelas torsdag 9 november, avspark 18:00, på Grimsta IP.

Efter urladdningen i gruppfinalen mot BP där Elfsborg vann med hela 6–1 (målskyttar Jesper Karlsson 3, Arian Kabashi 2 och Oscar Iglicar Berntsson) den 18 oktober stod det klart att gulsvarts U21–lag spelar SM–final i november.
Det skulle dock dröja fram tills i går tills motståndaren blev klar. Efter 2–0 hemma mot Åtvidaberg i den sista omgången av A–slutspelet så blir det Djurgården som står för motståndet i IF Elfsborgs tredje SM–final i år.

Speldatum för SM–finalen i U21 Allsvenskan har efter en del korrigeringar nu spikats till 9 november, avspark 18:00, och Djurgården har lottats som hemmalag. Men då både Stockholms Stadion och Tele2 Arena är upptagna så kommer matchen att spelas på Grimsta IP i Vällingby.