Nu släpper vi seriebiljetterna till sittplats för försäljning!
Häng med på resan som säsongen 2018 innebär, året då vi vill ha med ännu fler av er passionerade Elfsborgssupportrar.

Sedan en vecka tillbaka finns seriebiljetterna till ståplats på Elfsborgsläktaren till försäljning, och nu släpps resterande till sittplats!
Vi har en hel underbar allsvensk säsong framför oss, det kanske kan kännas som långt borta, men som tidigare år ingår även samtliga träningsmatcher och hemmamatcherna i Svenska Cupens gruppspel samt eventuell kvarts– och semifinal på Borås Arena i seriebiljetten. Så det är närmare än vad man kan tro!
Så valet är givet för alla med ett gulsvart hjärta; köp eller förnya din seriebiljett i dag och häng med på den garanterat spännande resan som säsongen 2018 kommer att innebära!

Enklaste och billigaste sättet att köpa din seriebiljett är via IF Elfsborgs biljettshop på webben. Där kan du i lugn och ro planera ditt besök på Borås Arena, du väljer själv vart du vill sitta och du kan betala med kredit/betalkort, din Internetbank eller med våra presentkort.
Biljettshop på webben hittar du här!

Vid eventuella frågor, kontakta oss på biljetter@elfsborg.se eller 033 -139191 så hjälper vi dig till rätta. Varmt välkommen till IF Elfsborg och Borås Arena 2018!

KÖP DIN SERIEBILJETT HÄR!

LÄS MER OM 2018 ÅRS SERIEBILJETTER HÄR!

GÅ TILL IF ELFSBORG KAMPANJSIDA FÖR SERIEBILJETTER HÄR!