Camp Elfsborg Sommarfotbollsskola blir mer populär för varje år, och nu siktar vi in oss på 2018! Camp Elfsborg erbjuder ännu en gång killar och tjejer från hela landet, 10 till 14 år, att besöka en av Sveriges ledande föreningar för talangutveckling och få jättebra träning!

En återkommande höjdpunkt varje sommar är Camp Elfsborg fotbollsskola för killar och tjejer, 10–14 år. Oavsett vilken klubb du tillhör är du välkommen att delta. Sommaren 2018 arrangerar vi som vanligt två lägerveckor, och datumen är 17 juni–21 juni för vecka ett och 25 juni–29 juni för vecka två. Alla som betalar lägret före jul får ett värdebevis hemskickat för att kunna ge bort i julklapp.

Lägerveckor:
Vecka 1:
17 juni–21 juni
Vecka 2: 25 juni–29 juni

Lägerdeltagarna delas in i träningsgrupper efter ålder och val av kompisar. Träningsupplägget är utformat av vår ungdomsansvarige, Kjell Antonsson. Ungdomselitspelare från Elfsborg samt feriearbetare från Borås Stad är tränare på plats. Förutom den dagliga fotbollsträningen som hålls på Ryda Sportfält och Borås Arena, hålls föreläsningar med spelare och ledare från IF Elfsborg, dels om fotboll, dels om vår värdegrund, bra kompis och positivt supporterskap.

Detta ingår i priset 2700 kr:
• Kul, tuffa och inspirerande träningar på Ryda Sportfält och Borås Arena
• Föreläsningar med spelare och ledare från IF Elfsborg, Guliganerna m.fl
• Rundvandring på Borås Arena
• Träningsställ (t-shirt, shorts, strumpor och vattenflaska)
• Helpension (frukost, lunch, middag och mellanmål)
• Logi (i storsal, Parkhallen vid Borås Djurpark)

ANMÄL DIG TILL CAMP ELFSBORG FOTBOLLSSKOLA 2018 HÄR!