Unga Elfsborgare är IF Elfsborg och Guliganernas supportersatsning för unga i åldern 9-14 år. Inför matchen på söndag hälsar vi alla nuvarande och nyfikna som ännu inte är medlemmar välkomna till träff där vi bjuder på hamburgare och spelarbesök.

Är du intresserad av att träffas inför matchen med Unga Elfsborgare? Gruppen startades 2017 och har sedan dess fått 65 medlemmar som är tar del av våra utskick. Den här gången bjuder vi in alla intresserade, även ni killar och tjejer som ännu inte tagit steget att bli medlemmar. Vi träffas kl. 14.15  utanför Max hamburgerrestaurang där alla deltagare bjuds på burgare. Vi kommer att köra pratstund och autograskrivning med Samuel Holmén ifrån IF Elfsborgs A-lag.

Ta med en kompis, köp biljetter till ståplats och kom förbi. Efter träffen går vi in gemensamt på Elfsborgsläktaren, sjunger och flaggar fram di gule till tre poäng!  Avspark mot IFK Norrköping är 15.00.

Läs mer om Unga Elfsborgare här.

Köp biljetter till matchen i förköp här.