På söndag väntar hemmamatch mot GIF Sundsvall och då är det även dags för årets Ungdomens Dag. Det står redan nu klart att det kommer att bli ett välbesökt arrangemang med föreningar ifrån hela Västergötland på besök. 

Eric Sjölin är SLO för IF Elfsborg och arbetar med Ungdomens Dag inom ramen för Vi Tillsammans – föreningens arbete i samhället
– Ungdomens Dag är en gammal tradition där vi bjuder in alla föreningar i regionen till ett matchbesök på Borås Arena. Alla ungdomslag får köpa biljetter till ett bra pris och många gör resan som en form av avslutning på säsongen. Vi har ungdomslag ifrån andra kommuner som till exempel Skövde, Vara, Herrljunga, Ulricehamn och Bollebygd som kommer på söndag. För IF Elfsborg är ungdomens dag och liknande satsningar en viktig del i vår publikrekrytering. Vi vill tidigt skapa relationer med fotbollsintresserade barn och unga i vår strävan att få fler Elfsborgssupportrar.

Hålltider:

16.00 Knalleläktaren öppnar med aktivitetsområde för alla gästande barn

16.50 Spelarbesök ifrån IF Elfsborgs A-lag på aktivitetsområdet

17.15 Alla ungdomsspelare får gå ett varav inne på planen på Borås Arena i manifestation för att visa upp regionens breddverksamhet. Samling 17.10

17.30 Avspark där vi gemensamt hejar fram IF Elfsborg till seger med en stor ungdomsklack.

 

För frågor om Ungdomens Dag maila ungdomensdag@elfsborg.se