IF Elfsborg bjuder in alla medlemmar för sedvanligt medlemsmöte den 12 december kl. 18.00 på Högskolan i Borås. Medlemsmötet är en möjlighet för medlemmar att ta del av information, utmärkelser och ställa frågor. 

Styrelsen och klubbledningen kommer att presentera läget i förening och det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor och komma med synpunkter.

Under kvällen kommer även IF Elfsborgs styrelse att lämna en lägesrapport om arbetet med de motioner som röstades om på årsmötet 2018. Arbete pågår inför årsmötet 2019 och du kan läsa den senaste uppdateringen här.

I vanlig ordning kommer även IF Elfsborgs historiska akademi att välja in nya medlemmar i föreningens Hall of Fame.

Medlemskort 2018 gäller

För att få tillträde till medlemsmötet gäller uppvisande av giltig medlemskort i IF Elfsborg för 2018. Tänk på att medlemskortet för 2018 även ska sparas och visas upp för att få tillträde till årsmötet 2019. Har du missat att bli medlem eller tappat ditt kort? Kontakta medlem@elfsborg.se

Inom kort kommer medlemskapet 2019 att släppas, alla medlemmar i föreningen kommer att få hem inbetalningskort på posten. Du kan redan nu bli medlem i IF Elfsborg 2019 här.

Datum: 12 december (onsdag)
Plats: Högskolan i Borås (Bibliotekshuset, Järnvägsgatan 5)
Sal: M204
Tid: 18:00 (fika från 17:30)