Just nu pågår ett arbete för att stärka tifo-gruppens kassa inför 2019. På tradera ligger flera supporterprylar ute, bland annat kan du som  Elfsborgare buda hem flera olika äkta matchtröjor. 

Eric Sjölin är SLO i IF Elfsborg och den ifrån IFEs sida som bidrar till supporterauktionerna
– Vi har kört auktionerna på unika Elfsborgsprylar under flera år för att dra in pengar till olika välgörande Elfsborgsändamål. Många supportrar tycker att det är kul att kunna buda hem till exempel en använd matchtröja ifrån en speciell spelare. Just nu går alla pengar vi drar in oavkortat till Guligan Tifo Support.

– GTS gör ett otroligt viktigt arbete för att skapa inramning på IF Elfsborgs matcher. Tifo-gruppen är otroligt duktiga på att lyfta fram olika delar av kulturen kring IF Elfsborg, inte minst med historiska hyllningar, nu senast av Sven Jonasson.  Den här perioden på året när det inte är några matcher är det inte så lätt för GTS att samla in pengar , därför är auktionerna  ett extra tillskott för att de ska få möjlighet att planera och beställa material när de önskar.

Hur gör man för att buda på auktionerna?
 – Alla auktioner som körs just nu är via tradera. Det enda du behöver är ett inlogg på den populära auktionssidan på nätet. Kolla mer via den här länken.

Hur går man till väga för att stötta GTS utan att lägga bud på auktionerna?
– Alla bidrag till GTS är självklart välkomna.  Det enklaste är att sätta över valfri summa via swish eller bankgiro.

Swish: 123-029 48 27
Bankgiro: 599-7002