IF Elfsborgs säsong är inledd. Under torsdagskvällen kom flera hundra supportrar, medlemmar och sponsorer till Borås Arena för att tillsammans starta igång säsongen 2019.

När A–truppen under gårdagen körde igång säsongen hade IF Elfsborg för andra året i rad bjudit in supportrar, medlemmar, och sponsorer till en härligt energigivande afton på Borås Arena. Klockan 17:30 strömmade elfsborgare i alla åldrar in på planen för att under trevliga former umgås med varandra, spelare och det nya tränarteamet.

Efter gott umgänge, varmt kaffe och en god korv följde intervjuer på innerplanen. Upp på podiet kom manager Jimmy Thelin, spelarna Stefan Ishizaki, Kevin Stuhr-Ellegaard och Rami Kaib.

Klockan 18:00 tog årets första träning vid. Trots kylan var de flesta supportrar kvar och följde intresserat a-lagets första pass. IF Elfsborg vill härmed tacka alla er som kom till Borås Arena för denna uppstartsträff, vilken härlig kväll det blev!