Efter 21 timmar på resande fot har nu IF Elfsborg äntligen anlänt till träningslägret på IMG Academy i Bradenton, Florida. Ett 14-dagars träningsläger som kommer att präglas av massor med träningspass och teambuilding.

Samuel Holmén, Stefan Ishizaki och Jimmy Thelin satte sig innan avresan för att prata med P4 Sjuhärad om träningslägret och säsongen som närmar sig. Strax därefter, klockan 10:00, var det dags för bussen att ta vår 23-mannatrupp med ledare vidare från Borås Arena till Landvetter Airport. Inledningen på en 21 timmar lång resa till Bradenton hade börjat. Joe & The Juice, ett massivt urval av filmer och en skön stämning på flyget gjorde resan väldigt smidig och snabb att ta sig igenom.

IF Elfsborgs träningsläger kommer att innehålla ett tight och effektivt träningsschema med syftet att stärka våra spelare inför den kommande säsongen. Lägret avslutas med en träningsmatch mot USA:s 3:e bäst rankade fotbollslag – New York Red Bulls. En match som inte ser ut att kunna sändas, men som vi via elfsborg.se och i våra sociala medier rapporterar om.

Vi kommer att rapportera om allt som händer under träningslägrets gång, litet som stort via sociala medier och elfsborg.se. Varmt välkommen att haka på oss under de kommande två veckorna!

 

Truppen:

Kevin Stuhr-Ellegaard

David Olsson

Tim Rönning

Joakim Nilsson

Ibrahim Dresevic

Jon Jönsson

Gustav Henriksson

Mattias Özgün

Frederik Holst

Jesper Manns

Christpoher McVey

Rami Kaib

Robert Gojani

Stefan Ishizaki

Samuel Holmén

Simon Olsson

Alex Dyer

Simon Lundevall

Jesper Karlsson

David Boysen

Per Frick

Pawel Cibicki

Marokhy Ndione

 

Ledare:

Jimmy Thelin

Nuno De Almeida

Miguel Beas

Linus Eriksson

Dan Fransson

Martin Andersson