Vi tackar David Boysen för sina insatser i den gulsvarta tröjan och önskar honom stort lycka till i framtiden. IF Elfsborg har tillsammans med David Boysen valt att gå skilda vägar.

David Boysen anlände sommaren 2018 till IF Elfsborg från Israeliska Beitar Jerusalem F.C. Anfallaren har gjort tre framträdanden i IF Elfsborg under den allsvenska hösten.

-David är en mycket duktig spelare men behöver kontinuerlig speltid och det utrymmet finns inte just nu – därför väljer båda parter att avsluta avtalet. Vi önskar honom stort lycka till i hans nästa uppdrag, säger manager Jimmy Thelin.

-Det är fin förening med mycket bra människor. Men min glädje ligger i att spela fotboll och att få speltid. Jag är 28 år nu och det finns ingen tid till att vänta på att få spela. Jag träffade laget tidigare idag inför matchen och berättade vad jag kände och önskade dem all lycka inför säsongen 2019, säger David Boysen.

Vi tackar David och önskar honom stort lycka till!