140421 Elfsborgs spelarna tackar supportrarna efter fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Falkenberg och Elfsborg den 21 april 2014 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / Cop 112

Supporterinfo: Hässleholms IF – IF Elfsborg

Publicerad: 2019-02-11 16:27, Uppdaterad 2019-02-11 23:35

Dags för Svenska Cupen när IF Elfsborg reser till Hässleholm söndag den 17e februari i årets första gruppspelsmatch. Som vanligt presenterar vi supporterinfo för alla Elfsborgare som vill stötta ‘di gule’ på plats.

GULIGANERNAS RESEALTERNATIV

Guliganerna arrangerar bussresa för medlemmar i föreningen. Läs mer och anmäl dig här. 

SPELPLATS: Österås IP

Hässleholms IF kommer att bygga upp en tillfällig matcharena kring kontsgräsplanen på Österås IP.  Mobila läktare och tillfälliga kiosker är det som väntar för alla besökare.

Vid köp i kiosk gäller swish och kontant. I kioskerna finns standardutbud med kaffe, kaka, korv och godis.

HITTA HIT

Österås IP ligger centralt i Hässleholm, se karta. 

BORTASEKTION

Hässleholms IF avsätter en sektion på ståplats långsida för alla tillresta Elfsborgare. Sektionen rymmer 300 personer och det finns möjlighet att hänga upp flaggor/banderoller på staketet framför.

BILJETTER

Hässleholms IF säljer biljetter i förköp via den här länken.
Notera att vid förköp är biljettpriset 100 kr vuxen och 50 kr ungdom/pensionär. Vid köp av biljett på matchdagen tillkommer 50 kr på biljettpriset.
För köp av biljett på matchdagen gäller kontant och swish.

SUPPORTERSERVICE

Mer info kommer.

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. 

Huvudpartners