Nästa hemmamatch

Malmö FF

OMGÅNG 1

2018-04-02 17:30

Personal

Varje hemmamatch jobbar mellan 200 – 300 personer på Borås Arena. Förutom polis, ordningsvakter och räddningstjänst finns fantastiska ideella krafter på plats – entré och publikvärdar, servicepersonal i receptionen på arenan, värdar för bollvärdar och fair-play-barn (barnen som går in tillsammans med spelarna vid inmarschen). Vi som ingår i själva matchorganisationen på matchdagarna är:

Evenemangsansvarig: Jonas Kallin – IF Elfsborg
Föreningens sammanhållande länk som ska leda och fördela arbetet så att evenemanget följer de bestämmelser som Svenska Fotbollsförbundet satt upp. Är föreningens kontaktperson mot matchdelegat, Svenska Fotbollsförbundet(SvFF) och Svensk Elitfotboll (SEF).

Säkerhetsansvarig: Martin Andersson – IF Elfsborg
Föreningens ansvarige för att arbetet med trygghet och säkerhet vid evenemanget följer de bestämmelser som Svenska Fotbollsförbundet satt upp. Är föreningens kontaktperson mot ordningsvakter, publikvärdar, polis och bortalag.

Arenaansvarig: Borås Stad
Arenaägarens representant som ska se till att arenan uppfyller de krav som ställs för att genomföra arrangemanget.

Matchdelegat:
Representant från Svenska Fotbollsförbundet som ansvarar för att arrangemanget följer de uppsatta regler och bestämmelser som gäller för arrangemanget.

Matcharrangemang/IPK*: Karl Åkerström – IF Elfsborg
* IPK: Innerplanskoordinator
Föreningens ansvarige för samordningen mellan speaker, fjärdedomare, TV-producent/studioman och andra berörda kategorier. Innerplanskoordinatorn är ansvarig för allt som sker på innerplan.

Speaker: Catalina Bruna – IF Elfsborg
Föreningens ansvarige för att information och uppmaningar ges till publiken.

Ackreditering: Camilla Larsson – IF Elfsborg
Föreningens ansvarige för att samtlig personal har rätt ackrediteringsbrickor för sitt uppdrag på arenan under arrangemanget.

Matchsekreterare: Sonny Spjuth – IF Elfsborg
Föreningens ansvarige för statistik och fakta kring matchen, samarbetar med ChyronHego och TV-producent.

Arena-TV: Michael Westergren – TV 7 Produktion
Ansvarar för att allt material på storbildsskärmarna är korrekta.

Biljetter: IF Elfsborg
Föreningens ansvarige för upplägg och hantering av biljetter till egna och gästande lags supportrar, allmänheten, VIP/sponsorer samt media.

SLO*: Eric Sjölin (föräldraledig tom augusti -18) – IF Elfsborg
* Supporter Liaison Officer
Föreningens ansvarige för att hålla kontakten med såväl egna supportrar samt gästande lags SLO för att skapa ett tryggt och säkert arrangemang.

 

Har du frågor om vår organisation är du alltid välkommen att kontakta vår evenemangsansvarig på jonas.kallin@elfsborg.se eller via telefon 033 -139191

Annonser
Annonser
Huvudsponsorer