Det har blivit dags för gruppfinal i Svenska Cupen! Elfsborg tar under söndagen emot Falkenbergs FF för en avgörande match där en plats i kvartsfinal ligger i potten.
Läs, lyssna och se hur förutsättningarna ser ut inför den spännande drabbningen!

SVENSKA CUPEN – GRUPPSPEL, OMGÅNG 3
IF Elfsborg – Falkenbergs FF
Borås Arena, söndag 5 mars, avspark 14:00
Köp dina biljetter HÄR eller hos något av våra ombud City Knalleland, Borås Turistbyrå, City Gross eller Willys.

ELFSBORGS TRUPP (20 spelare är kallade, matchtruppen minskas till 18)
Kevin Stuhr Ellegaard, David Olsson
Jesper Manns, Adam Lundqvist, Christopher McVey, Anders Randrup, Jörgen Horn, Jon Jönsson, Joakim Nilsson, Rami Kaib, Daniel Gustavsson, Oscar Iglicar Berntsson, Simon Lundevall, Issam Jebali, Rasmus Rosenqvist, Simon Olsson, Alex Dyer, Per Frick, Viktor Prodell, Arian Kabashi
Frånvaro: Jesper Karlsson, Ibrahim Dresevic, Lasse Nilsson och Emir Bajrami

En avgörande gruppfinal står inför dörren! Det blir en rafflande avslutning på grupp 4 när Elfsborg under söndagen tar emot Falkenberg, i allsvenskan förra året men degraderade till superettan efter att ha slutat tvärsist, som precis som IFE står på fyra poäng och samma målskillnad. Elfsborg har dock gjort fler mål och leder på så vis gruppen inför den sista omgången.
Segraren i matchen vinner gruppen och går därmed vidare till kvartsfinal i Svenska Cupen, och det kan även räcka med ett oavgjort resultat för Elfsborg, men det skulle kunna bjuda in IFK Värnamo i striden om gruppsegern då smålänningarna hemmamöter Ytterhogdal. Vid kryss i Borås och storseger för Värnamo kan det bli riktigt nervigt, Värnamo har noll plusmål medan Elfsborg och Falkenberg har tre vardera.

Men att gå för något annat än vinst mot Falkenberg finns inte för IF Elfsborg, det är en sak som är väldigt säker. Svenska Cupen är som tidigare tryckt på av yttersta vikt för IFE i år och det finns inget annat än full och stenhård fokus på söndagens match.
I Elfsborgs trupp för en tävlingsmatch finns för första gången i år både Issam Jebali och Per Frick som glädjande nog är tillbaka från sina respektive skador.
Jebali ådrog sig en blindtarmsinflammation och den nödvändiga operationen påkallade en drygt två veckor lång frånvaro för Elfsborgs tunisiske bollmagiker.
Landslagsmannen och höstens succéman Per Frick skadade sig i baksidan låret på träningslägret i spanska Salou för en månad sedan, och han har sedan dess kämpat stenhårt för att komma tillbaka, vilket han nu också är fullt ut.

Anders Randrup och Janne Mian inför Elfsborg–Falkenberg