4-0 IF Elfsborg – Skoftebyns IF

Publicerad: 2018-02-16 12:29, Uppdaterad 2018-04-14 23:24
Omgång 2

IF Elfsborg  – Skoftebyns IF 4-0 (1-0)

Mål: 1-0 Endrit Kuttlovic 21’, 2-0 Edon Goq 64’, 3-0 besfort Zeneli (straff) 66’, 4-0 Edon Goq 71’

Startelva: 1. Max Helge (mv), 2. Carl Nilströmer, 3. Arvid Skantz, 4. Yamin Souayeh, 5. Amer Jusic, 6. Awil Hassan, 7. Besfort Zeneli, 8. Oscar Gustafsson, 9. Endrit Kutllovci (K), 11. Abdirahman Abdi, 14. Said Ali
Ersättare: 12. Stefan Ceganjac, 13. Edon Goq, 15. Mohamed Adam, 30. Alex Oscar Edward Rahm (mv)

Sammanfattning

Hemmapremiär i U16-serien, då kom första segern med övertygande 4-0.

I premiären av U16 Nationell Grupp 3 åkte Elfsborg på en förlust mot BK Häcken på bortaplan. Nu var det hemmapremiär i Borås när Skoftebyns IF gästade i den härliga vårsolen.

Det blev en underhållande och härlig tillställning med gulsvarta ögon sett. Elfsborg spelade en bra fotboll och utdelningen kom utportionerat under matchens gång. 1-0 satte  Endrit Kuttlovic efter dryga 20 minuter, vilket också blev första halvlekens enda mål.

I andra halvlek jagade sedan Skoftebyn en kvittering, men istället öppnades ytor som Elfsborg kunde utnyttja. 2-0 gjorde Edon Goq efter timman spelad, kort därpå kunde Besfort Zeneli sätta 3-0 på straff innan Goq gjorde sitt andra mål för dagen till slutresultatet 4-0.

Elfsborg kunde därmed snabbt studsa tillbaka efter förra matchens förlust och kan nu blicka framåt i U16-serien.