seriebiljett2018

Säsongen 2016 – Filmerna

Inget år utan en rejäl sammanfattning i form av intervjuer med ledare och spelare inom världens vackraste förening, IF Elfsborg.
Det som serveras här nedan är en härligt ljudande målkavalkad och intervjuer med ordförande Bosse Johansson, stjärnspelarna Viktor Claesson och Kevin Stuhr Ellegaard samt de båda nyförvärven Alex Dyer och Jesper Karlsson.  Mycket Nöje!

 

Målkavalkad!

IF Elfsborgs samtliga 58 allsvenska fullträffar under säsongen 2016 i en extra härlig bonanza av glädje, mål och Elfsborgsmusik.

 

Summering!

IF Elfsborgs ordförande BOSSE JOHANSSON pratar om 2016, det ekonomiska läget i föreningen, framtidsutsikterna och mycket mer. 

 

VIKTOR CLAESSON, utsedd till Årets Spelare på Elfsborgsgalan, och lagkapten KEVIN STUHR ELLEGAARD sammanfattar 2016 i ett över 25 minuter långt gött snack.

 

Nyförvärv!

Kolla in de första intervjuerna som nyförvärven ALEX DYER och JESPER KARLSSON gjorde som Elfsborgsspelare!

ALEX DYER. 

 

JESPER KARLSSON.

 

Bonus!

Njut av den fantastiska kampanjfilmen för ”Här står du aldrig ensam”, IF Elfsborgs största satsning någonsin på positiv supporterkultur som tillsammans med supportrar och sponsorer går ut på att fylla Elfsborgsläktaren till bredden.
Låten och filmen som används i kampanjen ”Här står du aldrig ensam” är framtagen av ett brödrapar som varit elfsborgare sedan barnsben; Adam Englund, musiker, och Jacob Englund, filmskapare.


 

I år kommer vi inte att ge ut någon fysisk kopia av årssammanfattningen, utan den kan enbart ses här digitalt på elfsborg.se.

Annonser
Annonser
Huvudsponsorer