Exakt tio år har gått sedan Samuel Holmén i augusti 2007 tackades av på Borås Arena. Nu vill vi äntligen få hälsa honom välkommen tillbaka och vi vill göra det tillsammans med Dig.

Precis som när Anders och Mathias kom hem 2005 vill vi samla hela bygden för att tillsammans få hem Samuel. Vi vill ge alla chansen att med stolthet kunna säga att ”Jag var med och tog hem Holmén” – helt enkelt vara delaktig i någonting väldigt stort och glädjande för klubben.

För 500 kronor får du ett fint diplom som visar att Du var med och tog hem Holmén. Utöver detta kommer även ditt namn att presenteras i en tackannons på elfsborg.se och du är också med i utlottningen av Holméns matchtröja som han har på sig i sin första match på Borås Arena – självklart signerar han den också!

KLICKA HÄR HÄR FÖR ATT VARA MED >>

Efter tre år i danska Bröndby (2007-2010) har Samuel de senaste sju åren varit en av de kanske mest framgångsrika svenskarna i den turkiska ligan. Alldeles nyligen skapade han tillsammans med sitt Istanbul BB den största framgångssagan i turkisk fotboll i modern tid när laget blev klart för både cup-final och spel i Champions League. Framför allt är Samuel boråsaren, elfsborgaren, vinnarskallen med stort hjärta för klubben som kommer kunna bidra med stor erfarenhet och rutin från sina framgångsrika år utomlands. Med detta sagt vill vi tillsammans mer alla elfsborgare, efter tio fantastiska år som utlandsproffs – hälsa Samuel välkommen hem till Borås igen!