170502 Elfsborgs Viktor Prodell och Alex Dyer jublar efter mål under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Elfsborg och Östersund den 2 maj 2017 i Borås. Foto: JÖRGEN JARNBERGER / BILDBYRÅN / Kod JJ / Cop 112

Prodells kanon fixade oavgjort i första träningsmatchen

Publicerad: 2018-01-20 19:29, Uppdaterad 2018-01-25 03:45

Ett par hundra åskådare hade trotsat kylan när Elfsborg premiärspelade hemma på Borås Arena mot Sarpsborg 08 under lördagseftermiddagen. Två halvlekar matchade två stycken olika elvor där mer eller mindre samtliga a-lagsspelare fick speltid.

Årets första (och kanske snyggaste mål) kom från Viktor Prodell i den 58:e minuten.
– Det var Simon som passade mig och sen sköt jag bara, jag ville bara få den på mål, och så satt den i bortre krysset. Det var riktigt härligt, säger Viktor efter matchen med ett svullet ögonbryn efter en närkamp och fortsätter:

– Ett av få mål av mig utanför straffområdet, det var kul att få skjuta med. Riktigt kul att få komma tillbaka och spela även om det var lite sega kroppar. Vi har bra positionsspel och vi spelar bollen hela tiden, det känns bra. Vi skötte det nya spelsättet bra och vi kunde växla lite positioner. Jag tar med mig en bra känsla framöver där vi kan spela oss ur situationer, där vi vill ha boll allihopa.

Elfsborgs A-lag tar sig nu i veckan mot varmare breddgrader, när man sätter kurs mot Gran Canaria och Maspalomas. Där hoppas vi på några grader varmare och ännu mer gnuggande inför Allsvenskan 2018. Det kommer bli spelarintervjuer, mängder av bilder och filmer, så håll er uppdaterade kring de sociala medierna.

Nu är vi igång, med en go känsla i truppen och laget!

Huvudpartners