Matchen flyttas till ny plan – se matchen på bt.se

Publicerad: 2018-01-28 15:43, Uppdaterad 2018-01-28 15:58

Måndagens match mot Brann flyttas till en bättre plan vid Salobre Golfbana. Samtidigt är vi glada att kunna meddela att Borås Tidning sänder matchen. Matchstart klockan 15:00 svensk tid (14:00, spansk).

För er som befinner er i Maspalomas med omnejd och vill se matchen; det går tyvärr inga bussar till planen. Med bil tar det cirka tio minuter från Maspalomas. Kör söderut på motorvägen i riktning mot Puerto Rico. Ta avtagsväg 53 mot Salobre. Fotbollsplanen ligger på höger sida, nära Sheraton Hotell. (Observera att det finns två Salobre i närområdet – ni ska till Salobre Golf.)

För alla elfsborgare hemma i Sverige; se matchen på bt.se. Matchen är tillgänglig för alla Borås Tidnings prenumeranter. För er som inte är prenumeranter, ni kan ta en provprenumeration för en krona eller göra ett dygnsköp här:
http://kundcenter.bt.se/prenumerera/?returnUrl=http://www.bt.se/&accountOrigin=BT

Varken vi eller Brann har själva möjlighet att sända matchen men vi vill självklart att så många som möjligt ska kunna se den. Norska Bergens Tidene kommer att sända matchen för inloggade på sin hemsida och vi är glada att Borås Tidning därigenom fått möjlighet att bädda in sändningen för inloggade på bt.se.

Dagens träningspass är just avklarat – mycket energi och bra intensitet. I eftermiddag kommer Robert Gojani till oss. Ha en fortsatt trevlig söndag.

Huvudpartners