170717 Elfsborgs Simon Lundevall har gjort 3-0 och jublar tillsammans med Viktor Prodell, Adam Lundqvist och Samuel HolmŽn under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Elfsborg och Hammarby den 17 juli 2017 i BORS. Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRN / Cop 147

Startelva och trupp mot FC Helsingør (15:00)

Publicerad: 2018-06-29 12:54, Uppdaterad 2018-06-29 15:55

I dag spelar IF Elfsborg sin sista träningsmatch, borta mot danska FC Helsingør, innan allsvenskan drar igång igen. Matchen startar 15:00 på Helsingør Stadion, och här kan du läsa om vilken trupp och startelva som IFE mönstrar. 

Elfsborg följer upp förra veckans seger i träningsmatchen mot BK Häcken på bortaplan (2–1) med att åka över sundet för att möta danska FC Helsingør på Helsingør Stadion med avsparkstid 15:00. Dagens match blir det sista testet innan allsvenskan drar igång igen för IFE söndagen 8 juli borta mot Örebro SK.
Här nedan ses vilken startelva och trupp som IF Elfsborg mönstrar i dagens match mot Helsingør.

FC Helsingør – IF Elfsborg (15:00)
Elfsborgs startelva: Kevin Stuhr Ellegaard – Daniel Gustavsson, Ibrahim Dresevic, Joakim Nilsson, Rami Kaib – Robert Gojani – Issam Jebali, Stefan Ishizaki, Simon Olsson, Simon Lundevall – Viktor Prodell
Ersättare: David Olsson, Mattias Özgün, Jesper Manns, Jon Jönsson, Gustav Henriksson, Samuel Holmén, Alex Dyer, Jesper Karlsson, Per Frick

IF ELFSBORGS TRUPP (20 spelare)
Kevin Stuhr Ellegaard, David Olsson
Mattias Özgün, Rami Kaib, Daniel Gustavsson, Jesper Manns, Jon Jönsson, Ibrahim Dresevic, Joakim Nilsson, Gustav Henriksson, Samuel Holmén, Robert Gojani, Stefan Ishizaki, Alex Dyer, Simon Olsson, Issam Jebali, Jesper Karlsson, Simon Lundevall, Viktor Prodell, Per Frick
Frånvaro: Emir Bajrami (sjuk i veckan), Arian Kabashi (sjuk), Jörgen Horn (överansträngning vadmuskel), Christopher McVey (långtidsskada, ledband), Marokhy Ndione (ej matchredo efter rehab)

 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer