Det har varit två oerhört framgångsrika dagar för IF Elfsborg. Så sent som igår presenterade vi Frederik Holst, och redan idag är klubben stolt över att kunna få presentera ytterligare två nyförvärv till vår vackra förening. David Boysen & Edu Obasi är klara för IF Elfsborg och det är två taggade killar som tydligt vill förmedla till supportrarna vad deras målsättningar är.

Edu Obasi:
I saw this as such a good adventure. I understand that the club isn’t where it wants to be, so my goal here is to do exactly what my new teammates also will fight for, getting us back to where we belong. Stefan Ishizaki spoke well about the club and him together with Stefan Andreasson & Sune Lundqvist had a huge influence on why I wanted to join IF Elfsborg.

David Boysen:
I want to thank the club for trusting me and I am so happy to be here. I am also so happy over the patience I gave this transfer window, it paid out exactly how I wanted it to. Now I am ready for a new challenge and I am excited to help the team.

Stefan Andreasson om våra två nyförvärv:
Vi är glada att Edu & David ansluter till vår trupp. David har skrivit på för 1,5 plus 1,5 år medans Edu kommer till att börja med spela säsongen ut.
Vi i IF Elfsborg jobbar ständigt med att stärka och förbättra konkurrensen i vår A-trupp, avslutar en nöjd Stefan.