På söndag tar IF Elfsborg emot GIF Sundsvall i årets andra hemmamatch på Borås Arena med avspark 15.00. Kring Borås Arena kommer det att ske en rad olika aktiviteter som är kopplade till vårt familjetema – passa på att bjud med familjen till arenan, vår familjeläktare ser ut att bli fullsatt för andra matchen i rad.

Förra årets hemmamatch mot GIF Sundsvall lockade 5128 åskådare till arenan och vi bjöds på en komfortabel gulsvart 2-0 seger. Nu är det dags igen att hälsa ”Giffarna” tillbaka till Borås och vi hoppas att du och din familj sluter upp på arenan för att stötta ”di gule”.  Nedan följer samlad information inför matchen.

Köp din biljett i förköp – Familjeläktaren ser ut att sälja slut för andra matchen i rad

Som vanligt uppmanar vi alltid Elfsborgare att köpa sina biljetter i förköp. Du köper med fördel biljett online via den här länken eller något av våra ombud i Borås. Biljetthuset vid Borås Arena öppnar två timmar innan avspark på söndag.

Vår nya familjeläktare på Ålgårdsläktaren har fått en bra start, för andra matchen i rad ser platserna ut att sälja slut. Före matchen kommer Stefan Ishizaki att finnas på plats utanför ingången vid Max Hamburgerrestaurang från kl. 14.15 för att träffa Unga Elfsborgare och alla andra barn. Kom förbi, prata och passa på att ta en autograf.  Även denna match kommer vi att dela ut flaggor till alla barn och få med familjesektionen i att stötta ’di gule’ på planen. Köp förköp till familjeläktaren.

Än finns möjligheten att köpa seriebiljett 2019   

För dig som funderar på om du ska köpa seriebiljett finns fortfarande chansen att säkra hela säsongen på Borås Arena. Fram till måndag 15 april 12.00 kommer försäljningen via nätet att ligga uppe och även därefter kan du säkra seriebiljett genom att kontakta IF Elfsborgs kansli. Du kan köpa seriebiljett både på sittplats eller ståplats via den här länken och få biljetten skickad till dig digitalt i telefonen.

Handla gula souvenirer före matchen

IF Elfsborg i samarbete med våra supportrar, Intersport och Umbro arbetar för att färga hela Borås Arena gul. Före matchen på söndag kan du köpa IF Elfsborgs souvenirer hos Intersport i Knalleland (under deras ordinarie öppettider). Men du kan även besöka de försäljningsställen som finns på Borås Arena i form av butiken i pausytan på Sjuhäradsläktaren och den mobila butik som finns utanför Ålgårdsläktaren före match.  Årets replica av matchtröjan har sålt väldigt bra och med tanke på att prognoserna talar om sol på söndag hoppas vi att få se många som bär den på arenan. Kolla in hela sortimentet av souvenirer här.

På Elfsborgsläktaren säljer Guliganerrna i vanlig ordning souvenirer i försäljningsluckan på ståplats före avspark.

Familjeaktivitet för de företag och föreningar som drabbades i branden

Vi hälsar företag och föreningar som drabbades av storbranden i Knalleland tidigare i år, välkomna till Borås Arena på söndag. Som ett stöd i en utsatt situation så har IF Elfsborg tillsammans med Ås Härad Fastigheter, bjudit på biljetterna till söndagens match. Bland andra blev de Bosniska, Makedonska, Grekiska och Irakiska föreningarna i Borås av med sina lokaler och får nu möjlighet att bjuda med sina medlemmar. Utanför Sjuhäradsläktaren, mot Knallelandssidan, kommer det att finnas ett aktivitetsområde för alla barn med hoppborgar, lekar och tävlingar i samarbete med Bulls-eye från kl.  14.00 före matchen.

Camp Elfsborg Flickakademi presenteras före avspark

Det är roligt för oss att presentera 2019 års Camp Elfsborg Flickakademi. I år är det 88 tjejer i Flickakademin som drivs av följande föreningar: Brämhults IK, Bergdalens IK, Kronängs IF, Mariedals IK, Byttorps IF, Sjömarkens IF, Borås GIF, Dalsjöfors Goif, Gånghester SK, Målsryds IF, Fristads Goif, Sparsörs AIK, Borgstena IF, Borås AIK samt IF Elfsborg. Ge tjejerna en stor applåd före avspark.

Utökat matutbud för säsongen på Elfsborgsläktaren

För våra besökare på ståplats finns det från och med hemmapremiären mot Hammarby ett förstärkt matutbud på pausytan.  För 50 kr (introduktionspris) finns det kebab i bröd för dig som vill komplettera den klassiska korven med en annan maträtt. Danske kungen som driver kioskverksamheten erbjuder nu även vegetarisk korv för de som önskar och frågar efter det i kioskerna. Kom tidigt till arenan på söndag och insup atmosfären.