Det är ett taggat lag med gott självförtroende som tar sig till Jämtland för spel mot Östersund under långfredagen. Läs, lyssna och se hur förutsättningarna är inför matchen!

ALLSVENSKAN – OMGÅNG 4
Östersunds FK – IF
Jämtkraft Arena, fredag 19 april, avspark 13:30

Matchen sänds på C More Sport och streamas på CMore

Truppen

Kevin Stuhr-Ellegaard, Tim Rönning.
Frederik Holst, Stian Rode Gregersen, Gustav Henriksson, Joakim Nilsson, Simon Strand, Rami Kaib.
Simon Olsson, Samuel Holmén, Robert Gojani, Deniz Hümmet, Stefan Ishizaki, Jonathan Levi, Jesper Karlsson,
Pawel Cibicki, Kevin Kabran, Simon Lundevall, Marokhy Ndione

Frånvaro (skada/rehab/sjukdom/avstängning): Per Frick (Skada)

LAGENS SENASTE MATCHER
IF Elfsborg (O–F–V)

1 april: IF Elfsborg – Hammarby IF 1-1
7 april: IFK Göteborg – IF Elfsborg 3-0
14 april: IF Elfsborg – GIF Sundsvall 3-1

Östersunds FK (O–V–F)
31 mars: AIK – Östersunds FK 0-0
7 april: Östersunds FK – Falkenbergs FF 3–2
14 april: Malmö FF – Östersunds FK 2-0

Kolla in avsnitt fyra av Matchsnack! Håll koll på vad som händer i föreningen – prenumerera på vår Youtube-kanal ElfsborgPlay. Följ våra presskonferenser, lyssna till intervjuer och få en unik inblick i vad som händer utanför planen.

Det är ett taggat lag med gott självförtroende som tar sig till Jämtland för spel mot Östersund under långfredagen. I söndags besegrade IF Elfsborg GIF Sundsvall med klara 3-1 – en skön seger som manager Jimmy Thelin bär med sig.  –Vi är glada över att vi vinner men nöjda är vi aldrig. Nu är det en ny match och en ny motståndare, våra idéer kan alltid bli bättre och vi kan alltid förbättra vår strategi hur vi tar oss an motståndare. Vi vill alltid ha mer och vill alltid bli bättre men är samtidigt glada när vi vinner, säger Jimmy Thelin.

Östersunds FK kommer senast från en 2-0-förlust mot Malmö FF. I den andra omgången besegrade laget Falkenbergs FF med 3-2 hemma i Östersund.  – Vi kommer fortsätta att vara kompakta i vårt försvarsspel men kommer också att våga ta tag i spelet själva och fortsätta med det vi är duktiga på – när vi väl har bollen behöver vi vara noggranna i vår speluppbyggnad och få upp mycket folk i banan, avslutar Jimmy Thelin.