Guliganerna har nu fyllt sina bussar till Falkenberg på lördag.  Den stora andelen Elfsborgare kommer att resa privat och ansluta till den Gula Invasionen. Läs praktisk info om uppladdning, förköp och supporterkontakt för dig som planerar att stötta IFE på plats.

Guliganernas resealternativ

Guliganernas bussar är fyllda och alla Elfsborgare rekommenderas att göra resan till Falkenberg på egen hand.

Spelplats: Falcon Alkoholfri Arena

Kapacitet: 5565 åskådare

Hitta till arenan
Falkenbergs FF rekommenderar att du tar dig till arenan till fots eller med cykel, om du har möjlighet till det. Om du kommer med bil på E6:an kör du enklast av vid avfart 50 och sedan är det raka spåret, först på väg 150 och sedan Kristineslättsallén. Kollektivtrafiken har en hållplats precis utanför arenan och där stannar linje 3, 351 och 517.

Parkering
Parkeringsplatser finns utanför arenan. När parkeringen är fullbelagd hänvisar Falkenbergs FF till parkeringsplatserna på Falkenbergs Idrottsplats som ligger 5-10 minuters promenad från arenan.
Klicka här för vägbeskrivning till Falkenbergs Idrottsplats

Biljetter

Om du har biljett till bortastå följer du skyltningen vid huvudläktaren och går längs med arenans södra kortsida till entré D vid arenans sydöstra hörn. Infarten till arenan från Skogsvägen gäller endast för supporterbussar och dessa parkerar i direkt anslutning till entré D.

Vi rekommenderar förköp till bortasetionen via den här länken. 

För Elfsborgare som vill sitta samlat hänvisar vi sektion E på långsidan. IF Elfsborg har ett antal sittplatsbiljetter, maila sten.strinas@elfsborg.se för intresse.

Uppladdning

Gustaf Bratt på Brogatan 1 är bokat för alla Elfsborgare från 14.00. Därifrån sker gemensam marsch till arenan.

Supporterservice

IF Elfsborgs SLO Eric Sjölin kommer att finnas på plats och nås på mobilnummer 0734017718.
För mer information följ SLO IF Elfsborg på facebook samt twitter.

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen faktureras efter matchen till IFE.