Under lördagens allsvenska match mot Kalmar FF kunde IF Elfsborg återigen hälsa åtta stycken supportrar välkomna till sittplats på Borås Arena. Två av Elfsborgarna på plats var de nära vännerna Viktor Högberg och Linus Gustavsson.

– Det känns underbart, helt fantastiskt verkligen. Man kände när man klev in här att vilken grej att äntligen få vara tillbaka här igen. Det var längesedan jag sett fram emot någonting så här mycket, det här är utan tvekan årets höjdpunkt än så länge. Det blev bara några få timmars sömn inatt, säger Linus Gustavsson och skrattar.

– Verkligen. Man har saknat det otroligt mycket, fyller Viktor Högberg i.

Viktor Högberg var den som fick samtalet tidigare i veckan om att han och en till skulle få chansen att se matchen mellan IF Elfsborg och Kalmar FF på plats.

– Jag blev mest chockad. Det kändes inte som att chansen var så stor med tanke på att det ändå är några hundra som har seriebiljett. Men man hade turen denna gången vilket är väldigt kul.

Det var ett ja direkt?

– Det var ett ja direkt, absolut. Sedan fick grabbarna i Sektion Schlätta slåss om den andra platsen helt enkelt. Och det var Linus som vann, skrattar Viktor.

Hur har det varit att inte kunna följa laget på plats?

– Väldigt tråkigt. Man tappar suget lite, om man säger så. Det är inte samma sak att kolla på tv. Man vill vara här och följa laget så mycket det bara går, säger Viktor och Linus nickar instämmande.

Nu hoppas de båda på att snart få komma tillbaka igen, och dessutom kunna ta med de andra vännerna i Sektion Schlätta.

– Det både hoppas vi och längtar efter, avslutar Linus Gustavsson.

Matchen mot Kalmar FF slutade 2–2. Läs mer om den här.