Välkommen tillbaka James Keene!

Publicerad: 2022-01-04 12:41, Uppdaterad 2022-03-07 16:42

Vi är mycket glada över att välkomna James Keene tillbaka till IF Elfsborg – den här gången som anställd på föreningens marknadsavdelning.

Fotbollsskorna lades på hyllan i höstas, och knappt har de hunnit svalna innan James hittat tillbaka till IF Elfsborg. James, som från och med januari förstärker föreningens marknadsavdelning, ser fram emot att inleda ett nytt kapitel.

– Det känns såklart fantastiskt. Jag har varit hos Elfsborg länge till och från, och jag har alltid känt mig som en del av Elfsborgsfamiljen. Så det känns underbart att vara tillbaka, säger James.

– Man kan säga att det är första dagen i mitt liv som jag inte spelar fotboll. Som fotbollsspelare är man alltid ute och representerar både sig själv och klubben. Man är väldigt utåtriktad och träffar hela tiden mycket människor. Jag tycker det är väldigt roligt och känner mig även trygg i att ha gjort det länge. Att kliva in på marknadsavdelningen är absolut en ny utmaning för mig, men jag ser verkligen fram emot att ta mig an den. Att dessutom få göra det med Elfsborg känns ännu bättre, berättar han vidare.

– När man spelat fotboll länge så tror man aldrig att det kommer ta slut, men egentligen vet man att det kommer hända. Min nya roll i Elfsborg innebär att jag fortfarande kommer ha mål som måste nås varje vecka, månad och år – och även att jag fortfarande kommer tillhöra ett lag. Det är nog det jag ser fram emot mest och inte kommer behöva sakna med att inte längre vara fotbollsspelare – att fortfarande jobba i ett lag som tillsammans strävar efter gemensamma mål, berättar James.

– Det är faktiskt en dröm att komma tillbaka till Elfsborg, och jag känner väldigt många i hela föreningen – både på och utanför plan. Så den utmaning som väntar framöver kommer bli väldigt spännande och jag tror det kommer bli riktigt bra. Det känns helt enkelt som att komma hem, avslutar han.

Klubbchef Stefan Andreasson

– Att vi nu kan hälsa en gammal Elfsborgslegend välkommen tillbaka känns väldigt bra då James kommer förstärka vår säljorganisation och arbeta med föreningens försäljning av nya och existerande sponsoravtal. Som spelare känner vi James som en social person med stark karaktär och ett driv. Med de egenskaperna samt att han är redan är en känd person i vårt nätverk är vi övertygade om att han kommer passa väldigt bra in i rollen som säljare hos oss.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer