UNGA ELFSBORGARE

Glädje, gemenskap, trygghet – ingen ska stå ensam, det var ledorden som barnen själva kom fram till vid grundandet av Unga Elfsborgare.  IF Elfsborg och Guliganerna har hjälpt till att starta upp Unga Elfsborgare – en supportergrupp för barn 9 till 14 år.

Unga Elfsborgare är en satsning för att fånga upp intresserade killar och tjejer på ståplats för att ta tillvara på supporterengagemang.  Medlemskapet kommer att vara gratis för att skapa ett brett underlag med unga supportrar. I första skedet kommer vi att samla medlemmarna och genomföra aktiviteter där de själva får vara med och påverka innehållet.  Målet är sedan, i takt med att vi växer, att ha en naturlig samlingsplats på Elfsborgsläktaren i närheten av klacken, där barnen står och bidrar till läktarstödet med sång och flaggor.

Här kommer de punkter som barnen själva kom överens om för gruppen:
– Glädje, gemenskap och trygghet
– Ingen ska stå ensam på läktaren
– Vi hejar på vårt eget lag och uppträder på ett bra sätt, med vårdat språkbruk.

Unga Elfsborgare kommer att ha värdar som finnas till hands under matcherna. De kommer att stötta barnen i deras aktiviteter och vara vuxna förebilder på läktaren.

Bli medlem i Unga Elfsborgare – helt gratis.  Vi är övertygade om att det finns många bra, intresserade krafter i den här åldersgruppen!

För mer information och kontakt, hör av er till:
Olle Larsson, olle.larsson93@live.se, 0734-00 54 55

 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer