En av årets närmaste bortamatcher väntar när IF Elfsborg reser till Jönköping för match mot J Södra fredag 18e Augusti. Två bussar är i skrivande stund fyllda och Guliganerna jobbar för att få iväg en tredje. Res med och stötta IF Elfsborg på plats! 

GULIGANERNAS RESEALTERNATIV

Datum: Fredag den 18/8
Avresa: 17:00, från bussparkeringen nedanför Engelska skolan. Var på plats senast 16:30!
Matchstart: 19:00
Pris: 150 kr.
Sista anmälningsdag: Den 15/8
Upphämtning ut med vägen: Intresserad av att hoppa på någonstans ut med vägen? Skicka då ett mail till resor@guliganerna.se. Vi återkommer med exakta upphämtningsställen.
Övrigt: Medlemskrav i Guliganerna för att åka med deras supporterbussar. Medlemsskap går självklart att lösa på plats, innan avresa.

SPELPLATS

Namn: Stadsparksvallen, Skjutsarbacken, Jönköping
Total publikkapacitet: 6 427
Bortasektion kapacitet: 1 800
Biljettpris ståplats: Vuxen: 160 kr
Ungdom: 110 kr (upp till 20 år, inkl. serviceavgift)

SEKTION OCH BILJETTER

Biljett till bortasektionen är bäst att köpa som förköpsbiljett här.

Bortabiljett kan även köpas i biljettkassan på arenan med kort, kontanter eller Swish (men med reservation för slutförsäljning).

Förköpsbiljett kräver att man skapar en användare och ett lösenord. Om du har en smartphone med mejl kopplad kan du få biljetten på mejl och sen vid entrén få visa streckkoden till biljetten via mobilen. Kräver en display på telefonen som är hel. Spara gärna ner biljetten för snabbare insläpp. Eller så kan du skriva ut biljetten i din skrivare som vanligt.

Entré öppning: En och en halv timme före avspark.
Supporterkort: Visas upp vid insläpp och prickas av.

TA DIG TILL STADSPARKSVALLEN 

Om ni väljer att nyttja Jönköpings kollektivtrafik för att ta er till matchen ska ni välja buss nummer 2 märkt med “Hisingsängen” och hållplatsen ni ska kliva av vid heter Stadsparken. Resan ifrån stadskärnan tar cirka tio minuter. Största busshållplatsen är Juneporten och ligger vid O’Learys.

Om ni kör till matchen bör ni tänka på att det endast finns ett fåtal parkeringsplatser, cirka 60 stycken, vid Stadsparksvallen. Närmsta större parkering finns på Västra torget. Därifrån går man på cirka 20 minuter till Stadsparksvallen. Parkering i stan rekommenderas.

UPPLADDNING

Ingen uppladdning i Jönköping planeras.

SUPPORTERSERVICE

Båda IF Elfsborgs SLO:er, Eric Sjölin samt Roger Gröndahl kommer att finnas på plats för att underlätta för alla tillresta supportrar. För frågor eller önskemål, ring Roger på 070-5584149 eller Eric på 0734-017718.
Följ SLO IF Elfsborg på facebook
Följ SLO IF Elfsborg på twitter 

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö.