Guliganerna

 

Guliganerna är en fristående supporterförening till IF Elfsborg som i år fyller 30 år . Föreningen grundades 21 november 1991, alltså under en tid när  IFE:s läge såväl sportsligt som ekonomiskt såg allt annat än bra ut. Guliganernas medlemmar stöttade dock IF Elfsborg mer fanatiskt än någonsin och satte redan då grunden till föreningens fortsatta utveckling.

Guliganerna är en aktiv supporterförening som är öppen för alla Elfsborgare oavsett ålder, kön eller läktartillhörighet. Det innebär bland annat att vi är politiskt obundna samt tar avstånd från alla former av våld och rasism. Vi är en förening med medlemmar mellan 0-92 år, bestående av både killar och tjejer, utspridda runt om i landet.

Föreningens ändamål är att stödja Idrottsföreningen Elfsborg och dess fotbollslag, främst genom aktivt läktarstöd på matcherna. För att göra det möjligt för medlemmar och andra att stödja laget på bortaplan, ser vi det som vår uppgift att anordna resor till de bortaarenor där IF Elfsborg spelar.
Guliganerna skall på alla sätt arbeta för en god läktarkultur.

Föreningen tar avstånd från alla former av våld och rasism, på och utanför arenorna. Guliganerna är en ideell förening, obunden av politiska, religiösa och andra organisationer. Föreningen bygger på och arbetar för grundläggande föreningsdemokratiska principer.

 

Föreningen för alla – oavsett bakgrund

Ansvarstagande supporterkultur – vi tar ansvar för varandra

En medlem – en röst

Keep the faith – kämpa hela vägen

Positiv supporterkultur – vi tillsammans

Kulturbärare – vi är stolta över vår historia

 

Medlemspriser för 2021

Vuxen (född -01 eller tidigare) 150:-
Ungdom 100:-
Familjemedlemskap 350:-
(Med familjemedlemskap avses de medlemmar inom en familj som är folkbokförda på samma adress)

 

Hur du betalar in medlemsavgiften 2021:

1. Swish: Skicka din betalning till Swish-nummer 123 378 58 13. Skriv personnummer och adress i kommentarsfältet. Behöver ni komplettera med uppgifter eller om ni betalar familjemedlemsskap/för någon annan person, maila kompetterande uppgifter till: [email protected] Det mailet behöver då innehålla namn, mobilnummer, personnummer och adress.

 

2. I bussen på bortaresor Guliganerna tar emot nya medlemmar på bortaresorna. Det är väldigt smart att bli medlem om man åker med oss på bortaresorna.

3. Bankgiro: 5844-3391  Ange ditt namn, adress & födelsedata. Om ni betalar flera samtidigt och inte får plats på bankgiroblanketten eller meddelandefönstret på internetbanken, skicka då ett mail till [email protected] och skriv de övrigas uppgifter

 

Medlemsförmåner 2021:

  •  Du får en röst på Guliganernas årsmöte
  •  Du får åka med i Guliganernas bussar på bortaresor
  •  Du får världens snyggaste medlemskort
  •  Du får tillgång till Guliganernas lokal.
  •  Du får delta i Guliganernas olika evenemang
  •  Du får medlemserbjudanden på souvenirer
  •  Du får Guliganernas medlemsmagasin Gula Sidorna.

 

Länk till Guliganernas hemsida: http://guliganerna.se

Kontaktperson: Emelie Hultin (ordförande Guliganerna)

Annonser
Annonser
Huvudpartners
Officiella sportleverantörer