Personal

Varje hemmamatch jobbar mellan 200 – 300 personer på Borås Arena. Förutom polis, ordningsvakter och räddningstjänst finns fantastiska ideella krafter på plats.

Entré och publikvärdar, servicepersonal i receptionen på arenan, värdar för våra bollvärdar och fair-play-barn (barnen som går in tillsammans med spelarna vid inmarschen) är några av alla som jobbar för att göra ditt besök på arenan så bra och tryggt som möjligt.

Vi som ingår i själva matchorganisationen på matchdagarna är:

Evenemangsansvarig: Ida Nilsson – IF Elfsborg
Föreningens sammanhållande länk som ska leda och fördela arbetet så att evenemanget följer de bestämmelser som Svenska Fotbollsförbundet satt upp. Är föreningens kontaktperson mot matchdelegat, Svenska Fotbollsförbundet(SvFF) och Svensk Elitfotboll (SEF).

Säkerhetsansvarig: Jonas Livered – IF Elfsborg (stf Martin Andersson)
Ansvarig för att arbetet med trygghet och säkerhet vid evenemanget följer de bestämmelser som Svenska Fotbollförbundet satt upp. Säkerhetsansvarig fungerar som kontaktperson mot ordningsvakter, publikvärdar, polis och bortalag.

Arenaansvarig: Borås Stad
Arenaägarens representant som ska se till att arenan uppfyller de krav som ställs för att genomföra arrangemanget.

Matchdelegat:
Representant från Svenska Fotbollsförbundet som ansvarar för att arrangemanget följer de uppsatta regler och bestämmelser som gäller för arrangemanget.

Matcharrangemang/IPK*: Jan Ryrlén – IF Elfsborg
* IPK: Innerplanskoordinator
Föreningens ansvarige för samordningen mellan speaker, fjärdedomare, TV-producent/studioman och andra berörda kategorier. Innerplanskoordinatorn är ansvarig för allt som sker på innerplan.

Speaker: Johannes Sandberg – IF Elfsborg
Föreningens ansvarige för att information och uppmaningar ges till publiken.

Ackreditering: Amanda Kjöllerström – IF Elfsborg
Föreningens ansvarige för att samtlig personal har rätt ackrediteringsbrickor för sitt uppdrag på arenan under arrangemanget.

Matchsekreterare: IF Elfsborg
Föreningens ansvarige för statistik och fakta kring matchen, samarbetar med ChyronHego och TV-producent.

Arena-TV: Oskar Westergren – TV 7 Produktion
Ansvarar för att allt material på storbildsskärmarna är korrekta.

Biljetter: Jonas Livered – IF Elfsborg
Föreningens ansvarige för upplägg och hantering av biljetter till egna och gästande lags supportrar, allmänheten, VIP/sponsorer samt media.

SLO*: Vakant
* Supporter Liaison Officer
Föreningens ansvarige för att hålla kontakten med såväl egna supportrar samt gästande lags SLO för att skapa ett tryggt och säkert arrangemang.

Har du frågor om vår organisation är du alltid välkommen att kontakta vår evenemangsansvarig på jonas.livered@elfsborg.se eller via telefon 033 -139191

Huvudpartners Officiella sportleverantörer