Valberedning

Alla val vid föreningens stämmor skall förberedas av valberedningen, bland annat val av styrelseledamöter.

Den nuvarande valberedningen jobbar med kontinuitet men har som mål att vartannat år föreslå ett nytt namn till styrelsen. Röstberättigad medlem har rätt att senast 30 dagar före föreningsstämma inkomma med namnförslag till valberedningen vad gäller de val som skall ske vid stämman.

Riktlinjer för valberedningens arbete
Läs här (PDF)

___________________________________

IF Elfsborgs Valberedning

Bosse Lindell, ordförande, mail: [email protected], Telefon: +46 706-524775

Elfsborgare sedan flytten till Borås 1975, Kinnabo sedan 1980. Tidigare marknadschef på Haléns samt vd på Svensk Distanshandel. Jobbar idag med utbildningar inom e-handel. Har ett stort sportintresse och går på nästan alla hemmamatcher samt en hel del bortamatcher.

 

Peder Ekberg

Född i Borås och Elfsborgare sedan barnsben. Spelade både fotboll och handboll under många år och är en utpräglad föreningsmänniska. Har arbetat ideellt som ledare samt suttit i flera olika styrelsefunktioner i de klubbar han varit verksam i. Grundare och ägare till företaget Silvent AB som idag levererar sina patenterade tryckluftsprodukter till 77 länder . Missar mycket sällan en Elfsborgsmatch.

 

Paul Brunngård

Har sedan barnsben följt Elfsborg med stort intresse , även under sina år som utflyttad till Skåne och Göteborg. Delägare i skotillbehörsföretaget Brunngård AB på Viared. Ser Elfsborgs flesta hemmamatcher och försöker även åka på en hel del bortamatcher.

 

Martin Tillsten

Spelade som liten fotboll i Sparsörs AIK men sadlade tidigt om och satsade istället på en elitkarriär i motorcross. Jobbar idag som vd för däckimportören Pro-Imp Ab (Cooper Tires) i Borås. Intresset för fotboll och Elfsborg växte ytterligare när företaget och Cooper gick in som samarbetspartner till Elfsborg i samband med att Borås Arena byggdes. Ser idag så många matcher som möjligt på arenan.

 

Annonser
Annonser
Huvudpartners
Officiella sportleverantörer