Nästa hemmamatch
(matchen spelas utan publik)

2020-12-06 14:30

IF Elfsborg

VS

AIK

Fortsätt att stötta föreningen och
köp dina fiktiva stödbiljetter till matchen.

SWISH 123 06 10 584
50 KR/BILJETT

Bli Medlem

Som medlem tillhör du en exklusiv skara människor som kan säga ”vi” när man pratar om IF Elfsborg. Med medlemskortet i din hand visar du aktivt både genom ditt ekonomiska stöd och med handling att du är en del av arbetet med att stärka föreningen. Att tillhöra IF Elfsborg är något alla bör vara stolta över och som medlem får du en exklusiv föreningspin som visar vilken förening som är din. Var med och ta nästa steg inför säsongen 2020.

 

Medlemsavgift 2020

Vuxen: 300 kr
Ungdom (under 18 år, född -03 eller senare): 100 kr
Familjemedlem (Boende på samma adress som annan betalande medlem): 100 kr.

Klicka här för att bli medlem

 

En medlem – en röst

IF Elfsborg bygger på föreningsdemokrati där medlemmarna utgör basen för hela vår verksamhet. Som medlem i IF Elfsborg bjuds du, minst två gånger per år, in till medlemsmöte och årsmöte där  du genom din kunskap och erfarenhet via rösträtt på årsmötet kan utveckla och påverka vår förening. Läs föreningens stadgar.

 

Som medlem 2020 får du:

  • Elfsborgsdagen i Djurparken – Sveriges största familjedag bland idrottsföreningar där ni bland annat träffar hela vår spelartrupp! Vi bjuder dig och din familj på entrén
  • Inbjudan till årsmötet i mars och medlemsmötet i december.
  • Aktuell information via mail. Uppdatera oss med din aktuella mailladress för att få våra utskick.
  • 10 % på hela IF Elfsborgs souvenirutbud mot uppvisande av medlemskort i någon av Intersports butiker i Borås eller på Borås Arena i samband med match.*
  • Förtur att köpa biljetter till speciella matcher.

*OBS! För att ta del av rabatten krävs det att du kan visa giltigt medlemskort vid köp.

Att tillhöra IF Elfsborg är något alla bör vara stolta över och som medlem får du en exklusiv föreningsnål som visar vilken förening som är Din.

Medlemskap för 2020 förnyas samt tecknas på följande sätt:

Via internet
Det allra enklaste är att förnya samt teckna ditt medlemskap via webben. Fyll i webbformuläret HÄR och följ därefter betalningsanvisningarna. Observera att formuläret måste fyllas i både vid förnyelse och vid tecknade av nytt medlemskap.

Bankgiro
Betala in din medlemsavgift på bankgiro 413-3708. (om du saknar OCR-nummer)
Ange att det avser medlem 20xx, ditt namn, adress, mailadress och personnummer (10 siffror) på blanketten. Får de inte plats, maila dina uppgifter till: medlem@elfsborg.se

Ge bort ett medlemskap
Ett medlemskap som gåva är lika mycket en symbolisk handling som en fysisk. Vid födelsedagar har vi grattis-kort som man får ihop med medlemskortet. Kontakta medlem@elfsborg.se för mer info.

Kontakta oss

Om du har några frågor, vänligen kontakta IF Elfsborg på:
Telefon 033 – 13 91 91 alternativt medlem@elfsborg.seAnnonser
Annonser
Huvudpartners
Officiella sportleverantörer