Medlem 2022

Som medlem tillhör du en exklusiv skara människor som kan säga ”vi” när man pratar om IF Elfsborg. Med ditt digitala medlemskort visar du aktivt både genom ditt ekonomiska stöd och med handling att du är en del av arbetet med att stärka föreningen. Att tillhöra IF Elfsborg är något alla bör vara stolta över och som medlem får du en rad förmåner.

2021 var ett år som fortsatt präglades av pandemin och dess följdeffekter. Under den tuffa period som föreningen gått genom är den stora ökningen av antalet medlemmar något som vi är fantastiskt tacksamma och stolta över. Tack vare kampanjen med budskapet ”varje medlem räknas” har IF Elfsborg växte till hela 3342 medlemmar – nytt medlemsrekord!

En medlem – en röst

IF Elfsborg bygger på föreningsdemokrati där medlemmarna utgör basen för hela vår verksamhet. Som medlem i IF Elfsborg bjuds du, minst två gånger per år, in till medlemsmöte och årsmöte där du genom din kunskap och erfarenhet via rösträtt på årsmötet kan utveckla och påverka vår förening.

Som medlem 2022 får du: 

*OBS! För att ta del av rabatten krävs det att du kan visa giltigt medlemskort vid köp. Ditt medlemskort finns digitalt i MyClub.

Medlemskap för 2022 tecknas på följande sätt:

Via internet
Det allra enklaste är att teckna ditt medlemskap via webben. Fyll i webbformuläret HÄR och följ därefter betalningsanvisningarna

Medlemsansvarig & Kontakt
Från och med 2022 är Alexander Siniorg ny medlemsansvarig och första kontaktperson mot er medlemmar. Om du har frågor kring ditt medlemskap är du välkommen att kontakta oss på:
Telefon 033 – 13 91 91 alternativt [email protected]

Huvudpartners Officiella sportleverantörer