Nätverksappen

Vi strävar alltid efter att utveckla oss på både det sportsliga och kommersiella planet. För dig som partner har vi nu glädjen att presentera ett nytt samarbete med det mobila kommunikationsverktyget Score. Score kommer att bli vår gemensamma nätverks-app och med hjälp av den vill vi ge er möjligheten att få ett större värde tillbaka på ert partnerskap.

Genom nätverksappen kommer ni även att få exklusiva nyheter om sponsring, vår ungdoms- verksamhet, den sportliga verksamheten, samt matchevenemang. I dagens samhälle och sponsringslandskap är tydlig och snabb kommunikation viktigt. Det är vår förhoppning att med hjälp av Score bli både snabbare och mer informativa om det som händer i vår fina förening.
Vi kommer även att genom Score informera och administrera framtida partnerevent. Ni kommer att ha all information på fickan, anmäla er och kunna se vilka andra som är anmälda.

Appen introduceras för partners i början av 2021 och därefter sätter arbetet igång för att alla partners skall ha sin information och erbjudanden klara på så kort tid som möjligt.

Manual för att lägga upp uppgifter i SCORE

Kontakter:

Jeanette Linusson, Marknadskoordinator. [email protected]

Stefan Ishizaki, Försäljning företag. [email protected]

Annonser
Annonser
Huvudpartners
Officiella sportleverantörer