IF Elfsborg – en mötesplats för företag

IF Elfsborg är ett av Västsveriges starkaste varumärken och vårt nätverk betecknas idag som Sjuhäradsbygdens mest intressanta. IF Elfsborg är känt för våra framgångsrika fotbollslag och som en av de främsta utmanarna till storstadsklubbarna men också för vår framgångsrika ungdomsakademi och vårt stora samhällsengagemang. Som IF Elfsborgs partner stödjer du vår fotbollsklubb men lika viktigt, vårt samhällsengagemang i Vi Tillsammans.

Självklart vill vi alltid vinna allsvenskan, nå nya framgångar i Europa och fokusera på fotboll men det finns så många fler delar som är viktiga för oss. Vi vet att vi kan påverka många i vårt samhälle, att vi kan öppna dörrar som andra inte kan. För oss är det viktig att göra bra saker som gör gott för andra. Vi känner ett stort ansvar för våra medmänniskor och vill göra så mycket vi kan.

Vi har sedan starten 1904 varit en förening som står för positiva värderingar. Vi har alltid tagit ett stort ansvar för vår stad och vår region. Vårt starka varumärke ger oss möjlighet att arbeta för mångfald, integration, sysselsättning och ökad fysisk aktivitet. Som vår partner stöttar du både IF Elfsborg och samhället i stort. Vi tror att vi tillsammans kan skapa ett bättre samhälle där alla känner sig delaktiga.

Är du nytillträdd på ledande position i Sjuhäradsbygden har du genom vårt nätverk ett utmärkt tillfälle att bekanta dig med likasinnade och knyta viktiga kontakter. Vi är idag en av de absolut största utmanarna till storstadsklubbarna i Sverige. För att bibehålla vår position, växa ytterligare och nå fler sportsliga framgångar, då är det begreppet Vi Tillsammans som gäller.

Vill Du veta hur Ditt företag kan bli en del av Sjuhärads mest spännande nätverk? Kontakta oss gärna!
Tillsammans sätter vi oss ner och tittar på hur vi på bästa sätt kan skapa ett koncept som passar just Ert företag!


IF Elfsborg marknadsavdelning:

Stefan Ishizaki – 0739-144949 – stefan.ishizaki@elfsborg.se

Johan Sjöberg – 0708-933561 – johan.sjoberg@elfsborg.se

Stefan Andreasson – 0705-116780 – stefan.andreasson@elfsborg.se

Vedad Aganovic – 0761-728474 – vedad.aganovic@elfsborg.se

Jeanette Linusson – 0703-255783 – jeanette.linusson@elfsborg.se

James Keene – 0726 – 012231 – james.keene@elfsborg.se

Huvudpartners

Officiella sportleverantörer

Platinumpartners

Guldpartners

Silverpartners

Business Corner

Knallepartners

Nätverkspartner

Huvudpartners