Nästa hemmamatch
(matchen spelas utan publik)

2020-12-06 14:30

IF Elfsborg

VS

AIK

Fortsätt att stötta föreningen och
köp dina fiktiva stödbiljetter till matchen.

SWISH 123 06 10 584
50 KR/BILJETT

Camp Elfsborg Fotbollsskola

Camp Elfsborg Fotbollsskola är IF Elfsborgs populära sommarläger! Sommaren 2020 erbjuder vi ännu en gång killar och tjejer från hela landet, 10 till 14 år, att besöka en av Sveriges ledande föreningar för talangutveckling.

En återkommande höjdpunkt varje sommar är Camp Elfsborg Fotbollsskola för killar och tjejer, 10–14 år. Oavsett vilken klubb du tillhör är du välkommen att delta. Sommaren 2020 arrangerar vi en lägervecka, och datumen är 22 juni–26 juni.

OBS! På grund av rådande Coronasituation har vi gjort om årets läger till ett dagläger utan övernattning och därmed sänkt priset. Vi har även valt att endast genomföra den andra lägerveckan. Preliminärt kör vi varje dag 9-17. Vi återkommer med mer information om tider och upplägg.

Lägerveckor:
Vecka 2: 22 juni–26 juni
Sista anmälningsdag: Formuläret stänger lördag 30 maj

Lägerdeltagarna delas in i träningsgrupper efter ålder och val av kompisar. I varje träningsgrupp finns 15-20 spelare och vi garanterar att man kommer i samma grupp som minst en önskad kompis. Träningsupplägget följer de riktlinjer som IF Elfsborgs ungdomssektion arbetar efter och en majoritet av gruppledarna kommer ifrån IFEs ordinarie verksamhet. Under dagarna genomförs två träningspass per dag, på avslutningsdagen ett pass.

Utöver fotbollsträningen som hålls på Ryda Sportfält och Borås Arena, hålls föreläsningar med spelare och ledare från IF Elfsborg. Dels om fotboll, dels om vår värdegrund, att vara en bra kompis och ett positivt supporterskap. Varje vecka utses veckans bästa kompis i varje träningsgrupp.

Detta ingår i priset 2000 kr:
• Kul, tuffa och inspirerande träningar på Ryda Sportfält och Borås Arena
• Föreläsningar med spelare och ledare från IF Elfsborg samt utomstående gäster.
• Rundvandring på Borås Arena
• Träningsställ (t-shirt, shorts, strumpor, vattenflaska och boll)
• Lunch och mellanmål
* Inbjudan till matchbesök vid Allsvensk hemmamatch för IF Elfsborg

För frågor kontakta Jan Ryrlén på jan.ryrlen@elfsborg.se

ANMÄL DIG TILL CAMP ELFSBORG FOTBOLLSSKOLA 2020 HÄR!

Inför jul 2019 finns möjlighet att få ett presentkort att ge bort i julklapp.

Annonser
Annonser
Huvudpartners
Officiella sportleverantörer