Efter 13 år kommer jag på årsmötet i mars att med stolthet lämna över ordförandeklubban i en stark och välskött förening med höga ambitioner och stark framtidstro.

Tretton år är en ganska lång tid och jag har upplevt många härliga stunder, mycket glädje och värme. Stundtals även frustration, som i sin tur bidragit till att vi kavlat upp ärmarna och tillsammans kämpat vidare.
Att ha fått förmånen att leda en så fin förening har varit en ynnest, men även hårt arbete. Vid sidan om uppdraget i Elfsborg och mitt ”vanliga arbete” som VD på Swedbank Sjuhärad AB har jag även under åren varit ordförande i Svensk Elitfotboll, vOrdf i Sparbankernas Riksförbund och ledamot i Finance Committee i ECA. Sedan i våras är jag nu styrelseledamot i börsnoterade Swedbank AB i Stockholm.

Det finns många talanger, mycket kunskap och framför allt en väldigt stark framtidstro inom IF Elfsborg. Fram till årsmötet i mars 2018 fortsätter jag (tillsammans med övriga styrelsen och alla på kansliet/i föreningen) att oförtrutet arbeta för IF Elfsborgs bästa för att därefter lämna över stafettpinnen.

En längre intervju med Bosse Johansson kommer att publiceras på IF Elfsborgs klubb-TV under onsdagen.