Tisdagen 13 februari bjuder på en extrainsatt träningsmatch på Borås Arena!
IF Elfsborg tar emot Skövde AIK i en match som börjar 19:00 och där inträdet är gratis. Matchen sänds även på Elfsborg Play för de som inte har möjlighet att vara på plats.

Svenska Cupen närmar sig med stormsteg. Måndag 19 februari tar IF Elfsborg emot GAIS på Borås Arena i årets första och viktiga tävlingsmatch. Manager Jimmy Thelin och övriga tränarteamet vill att så många spelare som möjligt ska få så mycket speltid som det bara går, så med tanke på den gångna lördagens träningsmatch mot Örgryte där många fick speltid och inför årets första tävlingsmatch har man valt att sätta in en extra träningsmatch för att ge främst de som inte startade mot ÖIS många minuter på planen mot Skövde.
Inträdet på Borås Arena kommer tack vare IF Elfsborgs huvudsponsor Sparbanken Sjuhärad att vara gratis.

Elfsborg mönstrar följande trupp till matchen mot Skövde:
David Olsson, Tim Rönning, Christopher McVey, Robert Gojani, Ibrahim Dresevic, Joakim Nilsson, Gustav Henriksson, Rami Kaib, Rasmus Rosenqvist, Samuel Holmén, Emir Bajrami, Jesper Karlsson, Alex Dyer, Issam Jebali, Simon Olsson, Arian Kabashi, Marokhy Ndione, Per Frick

Matchen sänds på Elfsborg Play till en kostnad av 39 kronor, och för att komma till sändningen klickar man här nedan:

GÅ TILL SÄNDNINGEN AV IF ELFSBORG–SKÖVDE AIK