I dag, måndag 5 mars, släpptes vårens allsvenska matchbiljetter på Borås Arena till försäljning!
Utöver den extremt efterlängtade allsvenska premiären mot Malmö FF 2 april är det även vårens heta hemmamatcher, västderbyt inkluderat, som nu kan köpas.

VÅRENS SPIKADE HEMMAMATCHER – KÖP HÄR!

Måndagen den 2 april klockan 17:30 sparkar IF Elfsborg igång den allsvenska säsongen med premiär och stormatch i ett och samma möte mot Malmö FF.
Därefter följer hemmamatcher mot Sirius (14/4), Djurgården (23/4), AIK (6/5), IFK Göteborg (21/5) samt Trelleborg (27/5) innan allsvenskan gör sommaruppehåll för Fotbolls–VM. Det är dessa Elfsborgsmatcher på hemmaplan som än så länge är spikade med datum och avsparkstid.
Matchbiljetterna till vårens hemmamatcher är nu släppta för försäljning, så passa på att köpa till de stekheta stormatcherna som kommer på rad i vår!

Märk väl alltså att biljetterna till västderbyt på Borås Arena, IF Elfsborg mot IFK Göteborg, har släppts samtidigt som premiärbiljetterna och övriga hemmamatcher under vårsäsongen, så passa på att köpa till flera av dem för att inte riskera att missa dem på plats!
Självklart önskar IF Elfsborg att vi får välfyllda och spännande matcher under hela det allsvenska året, och det överlägset bästa sättet att som supporter säkra upp din plats på Borås Arena under hela säsongen 2018 är att köpa seriebiljett. Länk till köp av årets seriebiljett finnes här nedan.

VÅRENS SPIKADE HEMMAMATCHER – KÖP HÄR!

2 april: IF Elfsborg – Malmö FF (17:30)
14 april: IF Elfsborg – IK Sirius (14:00)
23 april: IF Elfsborg – Djurgårdens IF (19:00)
6 maj: IF Elfsborg – AIK (17:30)
21 maj: IF Elfsborg – IFK Göteborg (19:00)
27 maj: IF Elfsborg – Trelleborgs FF (17:30)

KÖP SERIEBILJETT 2018 HÄR!

http://elfsborg.ebiljett.nu/Home/Tickets?eventId=31&isSeason=True