Fram till den 15 mars har du möjligheten till att köpa Bortakortet 2018, det som tidigare hette Supporterkortet.
Bortakortet är ett utmärkt sätt att följa IF Elfsborg på bortaplan till riktigt förmånligt pris. Så passa på nu innan det är försent!

För bara 67 kronor per match ser alla med Bortakortet IF Elfsborgs samtliga 15 allsvenska bortamatcher 2018! Observera att det bara finns 100 kort så först till kvarn gäller!
Syftet är såklart att ge alla våra hängivna och trogna gulsvarta supportrar som reser land och rike runt för att se laget i sitt hjärta ett riktigt förmånligt erbjudande.

Kortet administreras och säljs av IF Elfsborg. De Allsvenska klubbarna behåller själva 50 procent av sin försäljning av Bortakortet. Övriga 50 procent betalas in till Svensk Elitfotboll som i sin tur fördelar intäkterna jämnt mellan de Allsvenska klubbarna. Försäljningen sker till och med den 15 mars, så passa på att köpa Bortakortet nu innan det är försent!

Köp Ditt Bortakort här

Korten kostar 1 000 kronor och gäller endast på den läktare som anvisas som bortasektion och endast vid din klubbs bortamatcher. Borttappat kort ersätts med nytt till en kostnad av 150 kronor. Kortet är en värdehandling.